Terhes Marilyn Monroe képek

Közzétette: Admin 2018. február 13. kedd  | Hozzászólás

Más nőkkel hasonlatosképpen Marilyn is arról álmodott, hogy egyszer anya lesz. Azonban egyik terhessége sem járt sikerrel.

1

 

2014-ben hunyt el legjobb barátnője és legnagyobb rajongója – Frida Hull.

2 évvel később, egy aukción eladásra kerültek Frida holmijai, amik a híres színésznővel voltak kapcsolatosak. Nagyon jó fotók is előkerültek, amiket most meg szeretnénk mutatni.

 

Az aukción 6 fényképet is eladtak, amiket maga Frida nevezett el „ Állapotos felvételeknek“.  A fotók 1960-ban készültek. Ahogy láthatják, Monroe egész furcsa pózban áll a felvételen.

4

 

Az aukció során senki figyelmét nem keltették fel a fotók, csak Tony Michaelsét, Frida egyik barátjáét, aki ismerte a fotók valódi értékét, és aki valamivel több, mint  2000 dollárért meg is vásárolta azokat. A férfi most úgy döntött megmutatja  a fotókat  a nyilvánosságnak és elmeséli történetüket.

5

 

A fotó Marilynről a „The Uncaused“ film forgatás közben készült. A színésznő jól látható hasa a terhesség korai stádiumáról tanúskodik.

6

 

7

 

8

A fotók pikantériája abban rejlik, hogy Monroe nem férje gyermekét várta, hanem a színész, Yves Montandét.

9

 

Marilyn Monroe élete folyamán négyszer volt állapotos, de sajnos anyává sosem vált. Az összes terhessége vetéléssel végződött.

10

 

11

 

Frida Hull sosem volt gazdag és a gyűjteményéből sosem adott el semmit, mivel nem akart hasznot húzni a számára oly értékes barátságból. El kell ismernünk, hogy ez nagyon dícséretes volt részéről.

12

 

 

címkék: Marilyn Monroe

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu