Forró vasalóval lapította ki saját fia szerszámát egy apuka

Közzétette: Admin 2018. február 13. kedd  | Hozzászólás

A zacsi vasalás volt a büntetés azért, mert a fiút bántalmazták a társai.

 

Egy szaúdi pszichológus Twitter oldalán számolt be egy olyan bizarr esetről, ami talán nap mint nap megesik az ott élőkkel. Dr. Hussain Al Shamarani segítségét kérte egy apuka, akinek fiát többen megerőszakolták, válaszul a szülő úgy megbüntette, hogy az leírva is fáj. A férfi nem orvoshoz vitte a gyereket, hanem fogta a fia szerszámát és forró vasalóval kilapította.

Apuka egyébként azután fordult tanácsért a pszichológushoz, hogy elkövette fiával ezt a kegyetlenséget, miközben szentül hitte, hogy teljesen jól és megfelelően cselekedett. A férfi úgy vélte, fájdalmas büntetésével majd javul a fia mentális helyzete, miközben a fizikaival mit sem törődött

Az országban egyébként nem ritkák a hasonló esetek, amikor ahelyett, hogy megfelelő kezelést biztosítanának a molesztált gyereknek, inkább megbüntetik őket azért, amit el sem követtek, vagy amikért abszolút nem hibásak. Al Shamarani azért hozta nyilvánosságra ezt az esetet, mert szeretné elérni, hogy a szülők végre észbe kapjanak, és további fájdalmak helyett inkább szakember bevonásával segítenék hozzátartozóikat, csemetéiket.

 

 

címkék: vasaló

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu