Rosszul rakták be az implantátumokat

Közzétette: Admin 2018. február 13. kedd  | Hozzászólás

A szépségblogger nő dudái formásak, csak éppen nem kerek, hanem kocka alakúak.

 

A harmincas éveiben járó, Moszkvában élő Julia Debbagkh valamikor 10 évvel ezelőtt plasztikáztatott magának műdudákat, ami nagy valószínűséggel nem úgy sikerült, ahogy azt elvárta. A csinos nőnek ugyanis formásak a didkói, csak éppen nem kerek, amilyennek lennie kellene, hanem kocka alakú. A szépségblogger nő közösségi oldalán mutatta meg a kockáit, amik sajnos nem a hasán, hanem a dekoltázsán mutatkoztak meg.

 

Szakértők szerint ezek nem olyanok, mint a hógolyók, nem lehet újraformázni őket. Az egyetlen megoldás, ha az egészet kicserélik, amire úgy néz ki nagy lesz az esély. A beültetést elvégző kórház ugyanis hajlandó belátni, hogy talán nem a lány testében van a hiba, ugyanis előfordulhat, hogy az egyik szilikoncsomagot nem megfelelően helyezték a bőr alá, amit az idők során ellapíthattak az izmok.

 

Ahogy az lenni szokott, a lányra rászakadt jó pár netes troll, akik élcelődnek a szépséghibáján. Hogy szerencsétlen lányt az ág is húzza, elmondják mindenféle kockamellnek, és külön kérések érkeznek, hogy a másik oldalra háromszög alakú szilikont operáltasson.

címkék: plasztika mell

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu