Így néz ki a nő, aki naponta 30 doboz kólát ivott

Közzétette: Admin 2018. február 13. kedd  | Hozzászólás

A nő 20 évig napi 30 doboz üdítőt ivott, így csak ezzel a “módszerrel” 4170 kcal-t vitt be a testébe naponta.

 

Jó esetben az átlagos emberi szervezet beéri napi 2000 kalóriával, nos neki ezt csak kólával sikerült megdupláznia. Már csak ez elég durva, de húsz év hosszú idő, elképesztő belegondolni, de a nő hetente 70 litert fogyasztott el, ami 50 ezer fontjába – 18,2 millió forintba – fájt összesen.

Egy idő után 2-es típusú diabéteszt diagnosztizáltak nála, de ekkor már, ha nem ivott, konkrétan elvonási tünetei voltak: remegett, fájt a feje és kínozta a vágy. Amikor ilyen, kétségbeejtő helyzetbe került, a leszokás mellett döntött.

Csökkenteni kezdte a bevitt mennyiséget, majd abbahagyta teljesen a fogyasztását. Ezzel párhuzamosan edzeni kezdett, és diétázott a betegségének megfelelően. Ma már nem kell gyógyszert szednie a cukorbetegsége miatt, és le is fogyott.

 

Ha valaki rászokik a naponkénti cola fogyasztásra, annak csak erőfeszítések árán sikerül leszokni, ugyanúgy mint bármely más élvezeti cikkről.
Koffein tartalma 13mg/dl, tehát a 2 decis cola 26mg, míg 1 liter 130 mg koffeint tartalmaz. Ez megfelel 2,5 – 3 presszókávénak, vagy 3 dl hosszúkávénak. Egy átlagos tizenéves gyerek naponta tehát megiszik 3-5 presszókávényi koffeint!
 
Még durvább kólafüggő volt a huszonéves  Shane Trench, aki durván 13 liter kólát ivott meg. NAPONTA! Emellett pedig igen egészségtelenül táplálkozott, így nem meglepő módon 2016-ra már elképesztő túlsúllyal küzdött. “Napi negyven doboz kólát ittam meg, és emiatt a testsúlyom teljesen kontrollálhatatlan lett. 200 kilóra híztam, és már olyan alapvető tevékenységeket sem tudtam megtenni, mint a séta, vagy az emeletre való felmászás” – mondta a cheshire-i férfi. “Az orvosok pedig arra figyelmeztettek, hogy meghalok, ha nem változtatok az életmódomon.”
 
Shane története sem ért véget tragédiával, azóta átesett egy gyomorműtéten is, amelynek köszönhetően további kilókat adott le, jelenleg 127 kilót nyom, és még legalább 25-től szeretne megszabadulni.
 
 

 

címkék: coca cola

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu