TÁPLÁLKOZÁSI ZAVAR VAGY FITNESZ?

Közzétette: Admin 2018. február 13. kedd  | Hozzászólás

Ezeknek a képeknek semmi köze ahhoz, ahogy valójában kinéztem" – Instán leplezte le magát a személyi edző.

Anna Rhodes, egy 25 000 Instagram követővel rendelkező személyi edző szerint szégyellnivaló dolog olyan képeket posztolni, amelyek csak a profi világítás, egy tonna smink és barnítókrém, no meg az extrém diétáknak köszönhetően jöhetnek létre. A saját régi képeit leleplező edző azután fakadt ki, hogy valaki megkérdezte egy régi fotója kapcsán, hogy lehetne ő is olyan karcsú.

 

Alultáplált volt, nem karcsú

Az egyik beállított képe mellé az akkori, sminktelen és valójában inkább girhes, mint karcsú önmagát is odamásoló Anna azt írja, akkoriban állandóan fáradt és gyakorlatilag alultáplált volt. Annyira, hogy már a családja és a barátai is aggódtak miatta. Anna ugyanis mindössze 44 kilót nyomott a fotó készültekor, ami saját maga szerint is egy táplálkozási zavarhoz közeli, „fitnesznek álcázott” állapot eredménye volt, egészségesnek pedig távolról sem volt nevezhető. 

Birodalmi lépegető

„Alig ismerek magamra, amikor ezeket a fotókat nézegetem. Egy edzőm azt mondta, hogy túl nagyok a lábaim, ezért másra se gondoltam annak idején. Ma már nem esik nehezemre kimondani: gyakorlatilag fitnesznek álcázott táplálkozási zavar volt.”

A jelenleg 58 kilós személyi edző szerint nem árt tehát észben tartani, a „tökéletes” testüket fitogtató Insta és Facebook sztárokkal kapcsolatban, hogy

1. Valószínűleg csak egy nagyon rövid ideig néztek ki úgy, ahogy az a fotókon látható.

2. Mindez tényleg csak a legfanatikusabbak számára lehetséges, és számukra is komoly áldozatokkal jár.

3. Szolárium és barnítókrém

 

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu