6,8 kg volt a nő, amikor el tudott szökni a nagyapjától

Közzétette: Admin 2018. február 13. kedd  | Hozzászólás

Egy nőt a saját nagyapja kényszerített koplalásra Japánban, ráadásul nem pusztán megtiltotta unokájának, hogy egyen, de bántalmazta is őt, ha titokban megpróbált valamit magához venni. Mindez tíz évvel ezelőtt, Kiotóban történt, amikor a lány még a nagyapja gyámsága alatt élt - írja a Daily Mail. Az akkoriban róla készült képeket most hozta napvilágra: mindössze alig 16,8 kilót nyom rajtuk. Felfoghatatlan, hogy miként élte túl azt az időszakot.

A közzétett képek leírásából kiderül, hogy a nagyapa még azt is észrevette, ha a lánynak titokban sikerült ételhez jutnia, ilyenkor vagy hasbarúgta, vagy arra kényszerítette, hogy köpje ki azt, amit a szájába vett. Ezt követően addig ütötte, amíg végül felöklendezte az ételt. A Twitteren megosztott képpel arra hívja fel a figyelmet, hogy azok, akik hozzá hasonló helyzetbe szorultak, kérjenek segítséget, mielőtt túl késő lenne. Ugyanis neki sikerült megszöknie, az orvosok döbbenten jelentették ki: gyakorlatilag tíz percre volt a haláltól.

 

Kép megtekintése a Twitteren

Kép megtekintése a Twitteren

 

Most, tíz évvel később a lány már a húszas éveiben jár és sikerült felépülnie az életveszélyes állapotból, a súlya is normalizálódott. Arról viszont nem beszél, hogy a nagyapjának mi lett a sorsa mindezek után. Nem tudni, indult e ellen eljárás, a lány később ki nevelte.

Kép megtekintése a TwitterenKép megtekintése a Twitteren

 

 

Kép megtekintése a Twitteren

Az egykori sovány lány, a kép bal oldán van

 

 

címkék: sovány

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu