Mindenüket eladták, 2 napig élvezhették az új életüket

Közzétette: Admin 2018. február 13. kedd  | Hozzászólás

Egy amerikai pár mindenét pénzzé tette azért, hogy kötöttségektől mentesen, szabadon élhessen. Sokáig nem tartott ez a boldog időszak, mert álmaik vitorlása elsüllyedt.

Tanner Broadwell és Nikki Walsh azt tervezte, hogy a tengeren éldegélnek, és olyan helyekre jutnak el, amikre a átlagpolgár gondolni sem mer. Ezért aztán vásároltak egy 1969-es gyártmányú vitorlást 5000 dollárért - 1,3 millió Ft. - , majd újabb 5000-et ráköltöttek azért, hogy biztonságossá, úszóképessé tegyék - írjaa Daily Mail.

 

Aztán elindultak a Karibi-térség felé, ám Florida partjainál hirtelen egy víz alatti akadályba ütköztek. – Máig nem tudom, mi volt az - mondja a 26 éves Broadwell. – Hívtuk a vízimentőket, ők 40 percet mondtak megérkezésre. Az időpontot betartották, ám a vitorlásunk, és azzal életünk munkája 20 perc alatt fokozatosan elsüllyedt.

 

A feborult hajó máig kiemelkedik a tengervízből, és mivel kötelezték őket rá, hát partra kell vontatniuk a roncsot.

– Ez 10 ezer dollárunkba kerül - jegyzi meg Walsh kisasszony. – Csak tudnám, honnan szerezzük meg ezt a pénzt. Remy, a kutyánk, továbbá némi készpénz ugyan megmaradt - 90 dollár -, de például az egészségbiztosítási kártyánk is elúszott. A Mexikói-öböben elszenvedett különös balesetük után semmijük sem maradt, de nem az a kétségbeesésre hajlamos pár, aki gyorsan feladja.

 

 
– Valahogy csak lesz - jegyzi meg Broadwell. – Arról ugyanis nem teszünk le, hogy vásárolunk majd egy újabb vitorlást, és csak azért is járjuk majd a végtelen vizet.
címkék: boldogság, 2 nap

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu