Párja szeme láttára végeztek ki egy fiatalembert

Közzétette: Admin 2018. február 09. péntek  | Hozzászólás

Gyilkossággá fajult egy kocsmai vita a Borsod megyei Dövényben.

Karddal és számtalan késszúrással végeztek ki egy fiatalembert Dövényben. A rendőrség két férfit és két nőt gyanúsít a gyilkossággal – számolt be az RTL Híradó.

A gyanúsítottak a falu egyetlen kocsmájában szórakoztak hétvégén, ott, ahol az áldozat is sörözött. A fiatalember barátnője elmondta, hogy néhai barátja és a gyilkosok alig ismerték egymást, de megkérte őket, hogy vigyék el őt a szomszéd faluba. A párja rosszat sejtett, ezért beült mellé. Az idősebbik férfi gyanúsított már az autóban elkezdett fenyegetőzni.

A párt egy pincébe vitték, ahol a fiatalembert a két férfi, valamint az egyik nő karddal és tucatnyi késszúrással kivégezték, közben arra kényszerítették a barátnőjét, hogy végignézze az egészet.

A nőt végül elengedték azzal a fenyegetéssel, hogy senkinek nem szólhat erről. Másnapig bírta, akkor elment a rendőrségre.

A rendőrök a gyanúsítottak házánál, az udvari WC-ben meg is találták a fiatalember holttestét.

Az egyik gyanúsított közmunkás volt Dövényben, a gyilkosság másnapján be is ment dolgozni. Őt kedd délután a munkahelyén fogták el.

A társaság egyik tagjának védőügyvédje szerint nincs ésszerű magyarázat a gyilkosságra, úgy fogalmazott, hogy szinte felfoghatatlanul motiválatlan cselekedetről van szó.

 

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu