Féltékenységből levágta a fejét

Közzétette: Admin 2018. február 09. péntek  | Hozzászólás

Az állam fővárosában, egy Mumbaiban működő bárban ismerkedtek meg egymással, ahol a csinos fiatal nő, Jyoti Surjeet Singh táncosként dolgozott. A 30 éves férfi, Pritesh Patel állítása szerint rengeteg pénzt költött barátnőjére, akiről később úgy gondolta, hogy megcsalja egy másik férfival, ezért különösen feldühítette magát, feltételezvén, hogy a modellkedéssel is foglalkozó nő csak kihasználja.

December 27-én együtt voltak, amikor is közösen ünnepelték a férfi születésnapját. Egy nappal később vissza is utaztak a fővárosba, hogy a szilveszter estét ott ünnepeljék, de azt tervezték, hogy január elsején visszatérnek a férfi farmjára, ami aztán így is történt. A fiatal nő egy barátjukkal, és annak feleségével utazott a férfi tanyájára, ahol aztán szörnyű vitába keveredett Patellel.

A veszekedés végén a férfi megcsalással vádolta meg szeretőjét, majd dühében felkapott egy sarlót, és levágta a fejét. A gyilkos ezután elmenkült a helyszínről, ahogy a szemtanú házaspár is, attól félvén, hogy a férfi őket is megölni. Azonnal a rendőrségre siettek, ahol bejelentették az emberölést.

A rendőrök elkapták Patelt, aki beismerő vallomásában elmondta, féltékenységből gyilkolt. A férfi házassága – nem meglepő módon – a viszonya előtérbe kerülésével egyidőben romlott meg, írja a Daily Mail.

 

 

 

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu