Döbbenet: Meghan Markle megtagadta a testvérét

Közzétette: Admin 2018. február 08. csütörtök  | Hozzászólás

Meghan Markle féltestvére hiába kért segítséget a húgától, üres fülekre talált.

Thomas Markle Jr. hiába írt szívhez szóló levelet féltestvérének, Meghan Markle még azt is letagadta, hogy ismerik egymást. Thomas az utóbbi időben több bajba is keveredett. Az új évet például egy letartóztatással kezdte, amiért fegyvert fogott barátnőjére. Most azonban úgy gondolta, ideje bocsánatot kérnie húgától

 

Levelében kifejezte gratulációját Meghan és Harry herceg eljegyzése kapcsán, és bocsánatot is kért, amennyiben szégyenbe hozta őt a viselkedésével. Erre azonban Thomas sosem kapott választ. Következő lépésként már az ügyvédje segítségével vette fel a kapcsolatot a Palotával segítség reményében. Ennek oka, hogy eljegyzésük óta többször is költöznie kellett, mert az újságírók folyamatosan a nyomában vannak. Thomas állítása szerint csak egy rideg választ kapott a testvérétől.

 Távoli rokon, és én nem ismerem azokat az embereket – reagált a hercegné a segítségkérésére.

Ezt a választ eléggé nehezen fogadta Thomas, hiszen elmondása szerint egy időben igen közel álltak egymáshoz. A férfi közös édesapjuknál élt 1981-ben, amikor Meghan megszületett, és a kapcsolatuk csak akkor szakadt meg, amikor 2011-ben a színésznő Kanadába költözött sorozatának forgatása miatt.

– Elérte az a pontot, amikor egyre elfoglaltabb lett. Nem az volt a gond, hogy különböző emberekké cseperedtünk, hanem hogy ő Torontóban dolgozott – mesélte Thomas, aki bár nem számít esküvői meghívóra, reménykedik, hogy egyszer még egyesül a családjuk.

címkék: Meghan Markle

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu