Cipős dobozba rejtette csecsemője holttestét

Közzétette: Admin 2018. február 06. kedd  | Hozzászólás

 A jelenleg 23 éves Ayesha Tariq sírva ismerte el, hogy tartotta titokban a terhességét, majd hozta világra csecsemőjét a hálószobájában. Az akkor 19 éves Állapotossága alatt bő ruhákat hordott, hogy ne vegye észre a családja, mikor megszületett a baba, nem sírt fel, ezért úgy döntött, hogy fejjel lefelé egy cipős dobozba rakja, amit berak az ágya alá.

Másnap már egy vizsgára ment, mintha semmi se történt volna.

Három nappal később lett figyelmes a láy édesanyja a szagra, keresgélt a szobában, ahol koszos ágyneműre lelt rá. Amikor szembesítette ezzel a lányát, utóbbi teljesen összetört, és megmutatta az elrejtett babát. A lány most a bíróságon úgy nyilatkozott, „nagyon félt és megszégyenültnek” érezte magát. „Minden nap meg akartam kérni valakit, hogy segítsen, nem tudom, mi akadályozott meg benne” – idézte a Mirror.

Tariq anyjának először azt mondta, hogy két férfi erőszakolta meg, de később a rendőröknek már azt vallotta, hogy hazudott, volt egy titkos kapcsolata. A nő a cipős dobozt már egy kocsiba rakta később, de három napig nem vitte el a kórházba. A vizsgálat során a nőnek 36 kérdést tettek fel a körülményekről, de nem válaszolt. Csupán annyit mondott, hogy a baba halva született. Először letartóztatták gyerekgyilkosság miatt, de végül nem emeltek ellene vádat. A halottkém szerint nem lehet kideríteni, hogy Tariq igazat mondott-e vagy sem, vagyis, hogy élve vagy halva született-e a csecsemő.

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu