Megmutatta a profi sminkes milyen az arca

Közzétette: Admin 2018. február 06. kedd  | Hozzászólás

Sokan bátornak nevezték a fotók miatt, de több sértő, kegyetlen komment is megjelent a képei alatt.

A sminkmesterek Instagram-oldala általában telis-tele van gyönyörű fotókkal, melyeken vagy a munkáikat mutatják meg a követőiknek, vagy pedig saját magukat - persze a lehető legtökéletesebb formában. A legtöbbjük posztjairól nem hiányozhat a hibátlan, vastag smink, ezért sokan irigykedve nézik a fotóikat.

Egy fiatal sminkes viszont a szöges ellentétét csinálja annak, amit mások tesznek. Nem a tökéletes oldalát mutatja meg a képeinek, hanem a valódit, méghozzá festék nélkül. A posztokért kapott hideget-meleget: voltak, akik úgy gondolták, másoknak is ezt kellene tenniük, de olyanok is, akik egyenesen undorítónak nevezték őt miattuk.

Bátran felvállalta pattanásos arcát

Az Emerald Beauty profillal ismertté vált lány hosszú ideje küzd durva aknéval, de másokkal ellentétben ő egyáltalán nem engedi, hogy ez a probléma megkeserítse az életét, és lerombolja az önbizalmát. Büszkén posztol magáról az Instagramra smink nélküli fotókat, de általában akkor sem fedi el teljesen a gyulladt pattanásokat, amikor kifesti magát. Sokan bátornak nevezték a képek miatt, de néhányan durva, sértő kommentekkel árasztották el a posztokat. 

A fotókon megnézheted, milyen felvételeket oszt meg magáról a lány, és azt is elolvashatod, mivel támadták, illetve hogyan reagált a kegyetlen kommentekre.

Image #0

A brit sminkes azt szeretné üzenni a képeivel, hogy senkinek nem kellene szégyenkeznie a pattanásai miatt, mert sajnos ez egy gyakori probléma, ami a kezelések ellenére sem múlik könnyen.

Image #1

 

Sminkes fotókat is gyakran megoszt, azonban általában ezeken sem rejti el teljesen a pattanásait, pedig a tehetsége meglenne hozzá.

egtöbbször az undorító és a gusztustalan jelzőt kapta meg a bőrére, és sokan azt is megjegyezték, hogy ahelyett, hogy mutogatná magát, inkább el kellene takarnia sminkkel a pattanásait.

Lány azt mondja, sokan azzal vádolják, hogy boldogtalan az arca miatt, és azért posztolja ezeket a képeket, pedig ez egyáltalán nem így van.

Azért oszt meg ilyen fotókat, hogy másoknak is önbizalmat, magabiztosságot adjon, és arra biztassa a hasonló gonddal küzdőket, hogy ne takargassák az arcukat.

Image #6

 lány egyébként már járt bőrgyógyásznál, alaposan kivizsgáltatta magát, és szed is gyógyszert az aknéra, azonban még nem történt változás.

Image #7

Ezért gyakran házi arcpakolásokkal segít rá, melyeket vicces képekkel posztol az Instagramjára. Itt egy zöld teás-olívaolajos-mézes kezelés során láthatod.

Image #8

Itt pedig egy csokiból, mézből, tojásból és citromléből készített pakolást tesztel.

Önbizalma szerencsére továbbra sem csappant meg, de reméli, hogy hamarosan már látható lesz a kezelés hatása. De hangsúlyozta, így is ugyanolyan boldog.

Image #9

 

címkék: pattanás smink

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu