Ilyen az, ha valaki 20-30 kilótól szabadul:

Közzétette: Admin 2018. február 06. kedd  | Hozzászólás

Ha nagyobb túlsúllyal küzdesz, valószínű, hogy a zsírvesztéshez sok mindent meg kell változtatni magad körül, ami gyakran egyáltalán nem kellemes. Fontos azonban, hogy ilyenkor se veszítsd szem elől a célt. 

ilágszerte sok-sok nő harcol a kilói ellen hozzád hasonló módon, míg mások néhány lépéssel már előtted járnak. Példájuk megmutatja, hogy a siker megfelelő módszerekkel mindenki számára elérhető. 

25 kilogramm fogyás

Húsz-harminc kilót fogyni nem lehet egyik napról a másikra. Egy ilyen ambiciózus cél eléréséhez legalább hat-nyolc hónapra, de az is lehet, hogy ennél is többre lesz szükség, ami teljesen rendben van. Hiába osztod azonban kisebb szakaszokra ezt az utat, mégis lesznek hullámvölgyek, amikor jól jön a támogatás. Meríts motivációt a következő nők előtte-utána képeiből, és ismerd meg, nekik mi vált be!

Nézzunk egy pár sikeres fogyást ;)

1.)

Tee 35 kilót adott le csupa természetes módszerrel. Ennek részeként tejmentes, főként növényi alapanyagokat, halhúst, tojást felhasználó, tiszta étkezésre váltott, emellett gumikötéllel, saját súllyal és más erősítő módszerekkel rendszeresen edz.

Image #0

 

 

2.)

Heather nemcsak a crossfit- és kettlebell-edzéseket kezdte el, de hozzáállásán is hatalmasat változtatott. Bevallása szerint az átalakulásához az érzelmi evés megfékezése és a cukorfüggőség megszüntetése kellett. Ma másoknak segít, hogy ugyanezt elérhessék.

Image #1

 

3.)

Steph Geske a híres tréner, Kayle Itsines BBG programját követte. A napi félórás otthoni erősítő edzések mellett fehérjében gazdag, vegán étrendet követ, mellyel látványos sikert ért el egy év alatt.

Image #2

Lyss 26 kilós fogyása során a tiszta étkezéssel kombinált IIFYM-étrendet követte, mely a makrotápanyagok bevitelét szabályozza, de semmilyen tápanyagot nem tilt. Sportként a fiatal nő a spinninget, az öt kilométeres futást és a súlyzózást váltogatja.

Image #3

Tasha akkor döntött az életmódváltás mellett, amikor PCOS-betegséget diagnosztizáltak nála. Azóta clean eatingre váltott, és nagyon figyel a szénhidrátok megfelelő bevitelére. A kezdés óta már 46 leadott kilónál jár.

Image #4

Rachel Ringwood a mexikói konyha szeretetének és a bulizáskor fogyasztott alkoholnak köszönhetően indult hízásnak. A folyamatot az alkohol teljes kiiktatásával és a nyers alapanyagokból házilag készített ételekkel fordította vissza. Sok túrázás és konditermi edzés mellett egy év alatt 21 kilót dobott le.

Image #5

 

 

Brooke aktívan szolgál a légierőnél, mégis jó néhány kiló felszaladt rá. Kőkemény súlyzós és konditermi edzésekkel azonban jelentős izomtömeget szedett fel, majd edzésrutinját megtartva egy szálkásító étrenddel hozta formába magát.

Image #6

Fern Bobos-ról 23 kiló olvadt le, miután otthon kezdte el készíteni az ételeket nyers, friss alapanyagokból a makrotápanyagok - fehérje, szénhidrát, zsír - arányára figyelve. Súlyzós edzései során ma már inkább az izomtömege növelésére törekszik, mint a fogyásra.

Image #7

Kaka már jóval karcsúbb a második képen: összesen 34 kilót fogyott, mióta orvosa felhívta a probléma a figyelmét. Azóta, az ételek alaposabb megismerését követően egy szénhidrátszegény étrendet kezdett el, sőt, egyre többet mozog.

Image #8

 

 

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu