Meghan rokonai egymásnak estek

Közzétette: Admin 2018. február 06. kedd  | Hozzászólás

Senki sem válogathatja meg a rokonait. A jelek szerint minél kevésbé ismerjük őket, annál jobban megkergülnek, ha vélt dicsfényben sütkérezhetnek.

 

Harry herceg esküvője a gyönyörű Meghan Markle amerikai színésznővel május 19-én lesz a Windsor Kápolnában. Az esküvő előtt egymásnak esett Meghan amerikai - általa ritkán látott - rokonságának egy része.

A színésznő, a jelenleg 73 éves, volt televíziós fővilágosító Thomas Markle és a szociális munkásként dolgozó Doria Ragland egyetlen gyermeke. Ez volt apjának második házassága, ami hat évig tartott.

Apja első házasságából született féltestvére, az üvegesként dolgozó 51 éves Thomas Markle, annak ex-neje Tracey Dooley, valamint két fiúk a 26 éves Thomas és a 25 éves Tyler Markle most egymást püföli a médiában ahol csak éri.

 

 

Meghan rég nem látott rokonainak szennyese, és egymás lejáratása kezd egyre kínosabbá válni a leendő sussexi hercegnőnek - számolt be róla a Mirror.

Féltestvére, Thomas szeretné elérni, hogy gyerekeit ne hívják meg a ceremóniára, és azzal vádolja őket, hogy szégyent hoztak a Markle névre.

- Ez egy szégyen. A fiúk csecsemők voltak, amikor utoljára látták Meghant, ex-nejem pedig soha nem találkozott még vele - közölte a sértett volt férj.

A fiai azonban boldogok, hogy újra találkozhatnak a világhíres nagynénivel, aki egykoron bébicsőszként vigyázott rájuk. Bár az olyan régen volt és annyira kicsik voltak, hogy nem emlékeznek rá.

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu