Teheneket molesztált a nyugdíjas férfi

Közzétette: Admin 2018. február 02. péntek  | Hozzászólás

A 80 éves John Curnót Anglia összes farmjáról kitiltották, mert több szemtanú is látta, ahogy molesztálja a bocikat. Susan Howie-nak London nyugati peremén, Uxbridge-ben van farmja, és már háromszor hajtotta el a kanos öregurat, mert taperolta a teheneket. Az első alkalommal csak simogatta a tehenek hátsóját, miközben a másik kezével rángatta a gyíkját. A nadrágja bokáig volt tolva, a hegyező mozdulat is egyértelmű volt, hiába próbálta az tagadni.

 

Másodjára már a boci alfelébe bele is dugta könyökig a kezét, miközben úgy-szint zsebpecázott a másikkal, és mire rájött, hogy figyelik, menekülni próbált. A tulaj szerint el lehet képzelni egy menekülő nyolcvan évest, aki bokáig tolt nadrágját sebtiben próbálta magára rángatni, miközben át akar mászni egy kerítést, de onnan a földre zuhanva hátára fordult bogár módjára vergődik. Elképzelni is mulatságos, nem úgy a gazdának és családjának, akik családtagként tekintenek a farmon élő tehenekre.

Harmadjára már meg is akarta töcskölni a teheneket, de lebukott. Két nővér ugyanis kiszúrta az idős férfi szerencsétlenkedését, nem hittek a szemüknek, fél óráig várták, hogy mi fog történni, aztán rendőrt hívtak. A bíróságon tagadott, mint mondta, már rég palacsinta állagú a bőrduda, még a gyógyszerek sem segítenek rajta. Annyit elismert, hogy hetente egyszer elsétál a farm mellett álló templomhoz, de csak a kilátás miatt, amiben gyönyörködhet. Végül kétrendbeli közszeméremsértés vádjában találták bűnösnek, és Nagy-Britannia összes farmjáról is kitiltották. Ítélethirdetés majd februárban várható

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu