Ennek a vicces képnek szomorú története van

Közzétette: Admin 2018. február 02. péntek  | Hozzászólás

Laura Corrigan elaludt egy legóhalmon, a kezében egy legóemberrel - írja a Mirror. A képet a nő hatéves fia, Max készítette. Az asszonynak nem nehéz éjszakája volt, hanem teljesen kimerült, mert rákos. A 36 éves nő a fotó elkészülése lőtt kemózták és sugárkezelést is kapott. Corrigan vastagbélrákkal küzd.

 

A nőnek egy hatéves fia és egy 19 hónapos van, a gyerekek apja már nem él velük. A rákot kisebbik fia születése után 9 hónappal diagnosztizálták. Véres széklet, fájdalmas bélmozgások és gyakori vécére járást észlet mielőtt orvoshoz ment. A diagnózis után azt is megkapta a szakemberektől, hogy az ő korában nagyon ritkán fordul elő ilyen. Nem, ettől nem volt könnyebb számára

 

Először mindenki azt hitte, IBS-e - irritábilis bélszindrómája - van, aztán jött a szomorú hír. A nő, ahogy több sorstársa csinált egy blogot, amelyben beszámol arról mi van velük. Innen tudni, hogy áttét is képződött már a tüdejében. De nem adja fel, harcol, mert erre két nyomos érve is van: a fiai.

A nővel közölték, hagyja abba a szoptatást, ő azonban nem tette, feji magát, hogyha majd újra táplálhatja a fiát, legyen még mit adnia. Most más nők tején él a kisebbik gyerek, akit természetesen nagyon megviselt a hirtelen megvonás. Corrigan a blogján keresztül még barátra is szert tett, akivel egymásból képesek erőt meríteni, ugyanis mindkettőjük ugyanazzal a kórral küzd.

 

A szakemberek szerint, akik Facebookon, vagy valamilyen blogon vagy Instagramon írnak arról, milyen helyzetbe kerültek, miken mennek keresztül, azok ugyanitt sok vigaszra is találnak. Corrigan blogja, Rák, Tej és Szivárvány címen fut, és nemcsak ez, de számos más online fórum hatalmas segítség volt a számára, hogy nemcsak elfogadja a helyzetet, de elegendő lelki támogatást is kapjon. A szakemberek szerint hatalmas ereje van egy-egy támogató csoportnak, több mint amit egy hozzáértő nyújthat a beteg számára.

A staffordshire-i Laura az ország, sőt a világ számos pontjáról kap biztatást, támogatást, amelyek nélkül ma már elképzelése sincs hogyan csinálta volna végig az elmúlt évet. Még nem győzte le a rákot, de úgy véli, hamarosan jön már az alagút vége.

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu