Lányát 111 késszúrással megölte

Közzétette: Admin 2018. február 02. péntek  | Hozzászólás

Tudja, hogy élve nem hagyhatja el a börtönt, a vallásban talált kapaszkodót Á. Anikó, aki brutális kegyetlenséggel ölte meg nyolc­éves kislányát, Laurát. A nő gyónással enyhített a lelkén.

Egy börtönlelkésznek öntötte ki a szívét Á. Anikó, a nő elmondta gyóntatójának: nem bírta elviselni, hogy kislánya egy másik asszonyt szólítson anyának – tudta meg a Bors. Ő az a nő, aki egy tatai panzióban még 2015-ben begyógyszerezve, részegen 111 késszúrással végzett a nyolcéves Laurával. Az élettelen testet még egy zsineggel is fojtogatta. Információnk szerint a rémtetteiről részletesen mesélt a lelkésznek a négyszemközti találkozón.

 

A bíróságon, az utolsó szó jogán Anikó még arról beszélt, mennyire szerette a lányát, és nem tudja felfogni a történteket. Az asszony 2016-ban, előzetes letartóztatása idején még öngyilkosságot is megkísérelt, a börtönőrök mentették meg az életét. Most már a vallásból merítkezve próbálja elnyerni a bűnbocsánatot.

 

 Bors információi szerint a 43 éves nő jelenleg a Kalocsai fegyház és börtönben, egy többszemélyes zárkában tölti a büntetését. Az intézmény kézi csomagolójában dolgozik, sokat olvas, és részt vesz az istentiszteleteken. Senki nem látogatja.

SOHASEM SZABADUL

Á. Anikó a tőle külön élő lányát a gyermek apjának beleegyezésével a tavaszi szünetben elvitte egy tatai panzióba. A lány jó ideje az apjánál és annak élettársánál lakott, mivel az anya a gyógyszerszedés mellett rendszeresen ivott. A nő többek között itt szembesült azzal, hogy a gyermek apja és annak új családja a kislánnyal együtt a vártnál korábban akar véglegesen külföldre költözni. A gyilkosságért tényleges életfogytiglani fegyházra ítélt nő a zárkájában széttépte a fellebbezését, így a döntés jogerőre emelkedett. Korábban csupán Szita Bence gyilkosa, Polcz Erika kapott ilyen büntetést, de ő tavaly meghalt a rácsok mögött.

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu