Szappannal moshatta ki a kislány száját

Közzétette: Admin 2018. január 31. szerda  | Hozzászólás

A gyerek nagymamája tette közzé a történteket, hogy ilyesmi többé ne fordulhasson elő.

Szappannal mosta ki a tanítónő a kislány száját a mórahalmi iskolában – ezt állította a gyermek nagymamája egy Facebook-bejegyzésben

A kislány félelmében bepisilt. Egész nap a pisis ruhájában tartózkodott az iskolában délután fél 5-ig. Azóta fél a szobában villany nélkül maradni. Ti mit tennétek a helyemben? Kérlek osszátok meg, hogy másik gyerekkel ez ne történjen meg!" - ezt írta a posztban.

kimostak2

Miután a bejegyzést több százan megosztották, a Szegedma megkereste az iskola igazgatóját. Kazi Mária azt mondta a lapnak, hogy valóban történt az intézményben egy nézeteltérés, azonban " a nagymama erősen kiszínezve tette azt közzé az interneten, a szülő tudta nélkül".

Az igazgató azt is elmondta, hogy a szülő a pedagógussal még aznap, vele pedig január 26-án egyeztetett arról, hogy az érintett kislány magatartásproblémáit miként kezeljük, hogy ne forduljon többet ilyen elő, és bár már mindkét fél lezártnak tekinti az ügyet, ennek ellenére ma délután még újra tárgyalnak a történtekről, hogy nyilvános tájékoztatást adjanak az esetről.

Az RTL Klub Híradójának stábja megkereste a családot. A riportból kiderült, hogy a kislány szeptemberben még jókedvűen és mosolyogva ült az iskolapadban. A nagymamája azt mondta, a kislány boldog volt, hogy végre megtanulhat írni.

A gyermek lelkesedése azonban múlt héten megtört.

"Most már nem boldog, hanem sír, mert nem akar iskolába menni"

- mondta Szegedi Emese, a nagymama. Azt mondta, a lányának akkor tűnt fel, hogy baj van a gyerekkel, amikor az iskola után kérte, hadd mehessen fürödni. Amikor az édesanya rákérdezett, miért, sírva mesélte el a történteket.

"A tanítónéni a hajánál fogva behúzta a terembe, és ott a többiek előtt szappannal kimosta a száját, ő pedig annyira megijedt, hogy összepisilte magát."

A kislány szülei másnap számon kérték a tanítónőt a történtekkel kapcsolatban. A tanítónő először tagadta, majd azt mondta, hogy ő ezt pszichológiai lapban olvasta, és ez neki bevált módszere.

Az iskola úgy tájékoztatta az RTL Klub stábját, hogy a kislány csúnyát mondott a tanítónőnek.

Forrás: www.szeretlekmagyarország.hu

 

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu