Az apa és az exférj együtt ölték meg a lányt18+

Közzétette: Admin 2018. január 31. szerda  | Hozzászólás

Állítólag ágyban és párnák között békésen elszenderült az az apa, aki a család becsületének megvédése miatt segített lánya volt férjének megerőszakolni és megölni Samia Shahidt - írja a Mirror. Az 52 éves Chaudry Muhammad Shahid január 28-án halt meg a pakisztáni Lahore város egyik kórházában. A halál okát még nem hozták nyilvánosságra.

 

Az apa, a gyanú szerint segített az ex-férjnek, a 28 éves kozmetikus lánya, az angliai Bradfordban élt Samia Shahid megerőszakolásában és megfojtásában, mialatt a lány a rokonait látogatta meg Pakisztánban 2016-ban. Az esküvőre korábban a család kényszerítette rá a nőt. Helyi szokás szerint a szülők választották ki őket egymásnak. Két unokatestvér házasságáról van szó, amely nagyon gyakori Pakisztánban. A gyilkossági ügy jelenleg bírósági szakaszban van, ítélet még nem született.

A volt férj, Mohammed Shakeel előzetesben várja az ítéletet, míg az elhunyt apa óvadék ellenében korábban szabadlábon védekezhetett. A két unokatestvér házassága hamar zátonyra futott és a család előtt titkolva elváltak egymástól. Ezt követően az áldozat, Shamia Shahid újraházasodott 2014-ben, és második férjével, Syed Mukhtar Kazammal Angliából Dubaiba költöztek.

A második férj szerint azért ölték meg a feleségét, mert annak családja soha nem fogadta el az ő házasságukat. Ma is rettegéssel gondol arra a napra, amikor kivitte a repülőtérre feleségét, hogy meglátogassa a rokonokat Pakisztánban.

A megdöbbentő gyilkosságról világszerte beszámoltak. Ezek egyikét itt is megnézhetik.

 

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu