Lekéste az esküvőjét..de nem csak ez történt

Közzétette: Admin 2018. január 29. hétfõ  | Hozzászólás

Nichola Tuohy 17 hónapot töltött el azzal, hogy megtervezze álmai esküvőjét Darren Ferne-nel, 12 ezer fontot, vagyis 4,2 millió forintot költöttek el rá. De egy sor csapás miatt lekéste az egészet, sőt még a vőlegénye is elhagyta végül.

Nichola és Darren 2014 szeptemberében találkozott, akkora volt a szerelem, hogy öt héttel később meg is kérte a kezét a férfi. Ekkor a háromgyermekes anyuka még nemet mondott, de három hónapra rá Valentin-napon újra térdre ereszkedett Darren, és ekkor már igen volt a válasz. El is kezdték tervezgetni az esküvőt.

„Bárcsak a próba lett volna az igazi” – mondta a hornchurch-i Nichola. „Az én hibám volt. Annyira túlterheltem magamat aznap, hogy összeomlottam. Úgy érzem, mindet elvesztettem”.

Először a sminkkel volt gond, egy áruházban készítették el, de nagyon közönségesre sikerült, ráadásul sokkal tovább is tartott, mint azt tervezték, már csak 90 perce volt hátra a nagy eseményig.

Mikor hazaért, a szülei azt mondták neki, így ők nem mennek el a ceremóniára mégse, mert nem ismerik el a kapcsolatát Darrennel. Már elindultak végül, de akkor meg rájöttek, hogy a lánya ruháját hagyták otthon, úgyhogy kénytelenek voltak visszafordulni.

Aztán jött egy újabb gond, a koszorúslánya mondta le az esküvőt, mert beteg lett a gyereke. A oldsmobile-ban, amit arra a napra kibéreltek, nem volt elég biztonsági öv, ezért Nicola saját autójával kellett hogy menjen gyerekeivel. Ami azt jelentette, hogy se smink nem volt rajta, se a ruha, az a csomagtartóban kellett, hogy váron a bevetésre.

 

A helyszínig egy 32 kilométeres utat kellett volna megtenniük fél óra alatt, de nem sikerült, az egész ceremóniát lekésték. Darren már éppen sétált aki a bejáraton, mikor megérkeztek. Mégg elmentek a mézeshetüknek helyet adó apartmanba, de nem beszélték át a dolgokat és Darren hamarosan szakított Nicolával

Darren most a Sunnak azt mondta, szerinte, ha nem ment volna tönkre az esküvő, valószínűleg még mindig együtt lennének. „Ez nem egy olyan dolog, amin könnyen túlteszed magad” – nyilatkozta. Nicola ugyanakkor reméli, megbocsát neki a férfi, és újra egy párt alkotnak.

címkék: esküvő

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu