Férfinak született,mégis neki lehet a legjobb feneke

Közzétette: Admin 2018. január 29. hétfõ  | Hozzászólás

Történelmet írhat az a 27 éves jelentkező, aki ringbe szállt az idei Miss BumBum címért. A brazil szépségverseny a legszebb popójú lányokat sorakoztatja fel immár hetedik éve. Bár a versenynek szigorú szabályai vannak – például a nevezett fenék nem lehet szélesebb 107 centiméternél –, mégis meg lehet találni a kiskapukat. Így tett a Vinicius Oliveira néven született versenyző is, aki ugyan férfiként jött világra, ám hat évvel ezelőtt nemátalakító műtétnek vetette alá magát. Az immár Paula néven hódító transznemű hölgy büszkén vállalja új külsejét, csaknem 50 ezer követővel rendelkező Instagram-oldalán rendszeresen pózol szexi göncökben, mely kiemeli mű domborulatait.

 

Paula egyébként a világ első transznemű résztvevője a brazil popómegmérettetésnek, így ha nem is kerül be a legjobbak közé, akkor is elsőnek mondhatja magát.

 

A TMZ információi szerint Paula két éve jelentkezett először a fenékszépségversenyre, ám ennyit kellett várnia rá, hogy elkészüljön a hivatalos papírmunka, és szabályosan nevezhessen. Most 25 lánnyal méri össze a hátsó felét. A győztes elnyeri a csaknem 5,5 millió forintnyi fődíjat, és profi fotósorozatot is készítenek róla.

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu