Beteg babát hagyták ott egy parkban anyagi okok miatt

Közzétette: Admin 2018. január 26. péntek  | Hozzászólás

Donguuan város egyik parkjában egy féléves beteg kislány hagytak ott szülei a napokban.

A picit egy rendőr találta meg a babakocsiban, mellette táska és hátizsák is volt tele ruhával, bébiétellel, pelenkával, gyógyszerekkel. 



A kislány mellett a szülők egy levelet is hagytak, amelyben azt kérték a gyerek megtalálójától, hogy segítsen a kislánynak, mert ha velük marad, akkor meghal. 

 


„Nincs szülő, aki ne szeretné a gyermekét, de tényleg nem tudjuk kifizetni az orvosi számlákat” – írták a szülők a levelükben. Emellett arra kérték az illetőt, hogy jelentse ezt a rendőrségen. 

A levélben azt is közölték, hogy a baba epilepsziás és az orvosi számlák minden vagyonukat elvitték. Eddig a kislány kezelésére 60 ezer jüant, azaz kb 2,3 millió forintot költöttek és tovább már nem tudják azt fizetni. – írja a South China Morning Post lap.



„Ha velünk marad, meghal” írták a szülők, akik úgy látják, hogy ők nem tudják a megfelelő oktatást sem biztosítani a gyereknek és „csak romba dőlne az élete”. Leírták azt is, hogy, tudják, hogy „ez nagyon önző viselkedés”, és nem remélik, hogy bárki is meg fogja érteni őket, de csak abban reménykednek, hogy „a gyerek biztonságban fog felnőni”.



A levélben azt is közlik, hogy milyen gyógyszert kell adni a babának és a betegsége alatt mire kell figyelni. 

A kislányt megtaláló rendőrök a gyereket kórházba vitték és még keresik a szüleit. Azonban nem lesz könnyű megtalálni őket, mivel olyan helyen hagyták ott a babát, ahol nincsen térfigyelő kamera. 

Forrás: 24.hu

címkék: park gyerek

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu