Hopp! Az ott 8,1 millió forint Vajna Timi jobb kezén

Közzétette: Admin 2018. január 24. szerda  | Hozzászólás

Öt különleges, méregdrága karkötőt ékesíti a karját.

24.hu szerkesztői szúrták ki, hogy Vajna Tímea karjára több mint nyolcmillió forint van csavarozva. Ez furcsán hangozhat, pedig így van: olyan speciális karkötőket visel, amelyeket csak a hozzá tartozó kis csavarhúzóval lehet levenni.

A Cartier tervezte Love kollekció karkötőiről a gyártó azt írja, ez az ékszer a szerelem univerzális szimbóluma.

A férfiak ezzel könnyen ki tudják fejezni életük párjának, mit is éreznek irántuk, a kis csavarhúzóval pedig ők tudják feladni, illetve, ha úgy alakul, levenni az ékszert. A kollekció különböző darabokból áll, szélesebb és keskenyebb változatok is elérhetőek a piacon, sárga-, fehér és rozéarany színben. Sőt, olyan is akad, amely gyémánttal van kirakva.Vajna Tímea ilyen karkötőből visel ötöt a karján.

Három sárga arany (darabja 1 millió 575 ezer forint), illetve két fehérarany (darabja 1 millió 700 ezer) ékesíti a csuklóját,

mind a szélesebb formából. Azt sajnos nem lehet kivenni pontosan, hogy gyémánttal díszített-e valamelyik, de ha azt vesszük, hogy nem,

akkor is együttesen nettó 8.100.000 forintba kerültek az ékszerek.

(Az egyik fehérarany egyébként nagyon gyanúsan csillog a videóban, így az valószínűleg mégis a gyémántos verzió lesz. Ez rögtön megdobja az ékszerek árát, hiszen ez önmagában 2,7 millió forint.)

02vt

03_vt

Ha neked is megjönne a kedved a hasonló csillogáshoz és a szerelem univerzális szimbólumával a karodon lébecolni mondjuk Csepelen, akkor a méregdrága karkötő kínai koppintását az E-bay-ről is beszerezheted. Ez azért is jó, mert nem 8 millió, csak párezer forint.

Azt azért nem hisszük, hogy az övé ilyen lenne, annak ellenére, hogy január elején azt mondta, nincs pénze minden évben új ruhát venni, ezért a tavalyi Dior ruhájában ment a Golden Globe-ra.

Forrás: www.szeretlekmagyarország.hu

 

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu