Feketévé változtatta magát egy szőke nő:o

Közzétette: Admin 2018. január 23. kedd  | Hozzászólás

Régen még Barbie akart lenni, de időközben meggondolta magát.

Martina Bigs megszállottan rajongója lett az afrikai nők külsejének, ezért képes volt több mint 17 millió forintot költeni különböző plasztikai műtétekre, hogy teljesen megváltoztassa magát.feketeno3

 

A 29 éves német nő eredetileg fehér bőrű, szőke hajú volt, és korábban még inkább Barbie babára szeretett volna hasonlítani, de időközben meggondolta magát. Hatalmas melleket és az afrikaiakéhoz hasonló hajkoronát csináltatott, sőt injekciók segítségével be is barnította a bőrét.

feketeno4

 

Még tavaly a Maury című talkshowban vendégeskedett, ahol a beavatkozásoknak köszönhetően teljesen átalakult Bigs már feketének nevezte magát, a közönség legnagyobb megdöbbenésére. Ezután még a hajára is kitért, amely szerinte már ”természetesen afrikai”, amivel szintén sokkolta az embereket, köztük számos fekete bőrű nézőt. A műsorvezető felhívta a figyelmét arra, hogy afrikainak lenni nem csak a külső jegyek megváltoztatását jelenti, ám Martina ekkor azt válaszolta, hogy ezzel tisztában van, de ő ”érzi is”, hogy belül is afrikaivá vált.

Szerinte már önmagában az is egyértelmű bizonyíték, hogy a haja más fekete nők hajával megegyezik, de még nem áll le.

feketeno2

Ha ilyen jól halad az átalakulásom, hamarosan teljesen azonos leszek a többi fekete nővel. Nem is tudjátok elképzelni, milyen nagyszerű érzés egyre inkább azzá válni. Fekete vagyok, ez a rasszom. Alig várom, hogy elmenjek Afrikába, mert úgy hallottam, finom a kaja” – mondta a hölgy.

 

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu