Nem szedte a gyógyszereit az apját halálra késelő férfi

Közzétette: Admin 2018. január 23. kedd  | Hozzászólás

Tornyospálca – Nem szedte rendszeresen a gyógyszereit az apját halálra késelő skizofrén férfi, s a család egyik ismerőse szerint ez vezetett a tragédiához is.

A Blikk már korábban is beszámolt a tornyospálcai rémről, aki 2003-ban kegyetlenül meggyilkolta menyasszonyát, majd 4 évre elmegyógyintézetbe került. A férfi végül pénteken ismét ölt: halálra szurkálta a saját édesapját.

Információnk szerint T. Béla évekig injekcióban kapta a gyógyszerét, azonban orvosai úgy döntöttek, hogy a férfi mentális állapota lehetővé teszi, hogy pirulákra váltson. Ám a gyilkos férfi össze-vissza szedte a tablettákat, amit magának adagolt, ráadásul nem is egyszer azt mondta, nincs is rá szüksége, mert jobban van, a piruláktól meg csak álmos és fáradt lesz.

– Valószínűleg ez vezetett a tragédiához, hiszen az injekciót mindig a szülei adták be neki, s addig nem is volt gond Bélával, csendben elvolt. Éjjel-nappal szorgosan dolgozott – mondta a Blikknek a család egyik közeli ismerőse, aki úgy tudja, hogy a tragédia napján a férfi nem vette be a tablettáit.

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu