Családi horror

Közzétette: Admin 2018. január 17. szerda  | Hozzászólás

Heten már felnőttek, de a legkisebb még csak két éves.

Egy kaliforniai városban, Perris-ben élt a család, a szülők és 13 gyerekük. Heten már felnőttek, a legidősebb 29, míg a legkisebb 2 éves. A szörnyű állapotokról senkinek nem volt tudomása.

Az egyik, 17 éves lányuknak sikerült nemrég elszöknie, és az otthonról lopott mobilról felhívta a seriffet. Így menekültek meg végül a testvérei is.

A helyszínre érkezőket ledöbbentette a látvány. A gyerekek szinte börtönben éltek, többségüket az ágyhoz láncolták, és láthatóan éheztették is a koszos, elhanyagolt házban. Őket azonnal kórházba szállították, állapotuk már stabil.

A 49 éves anyát és az 57 éves apát kínzással és gyermekveszélyeztetéssel vádolják. Az indítékok még nem ismertek.

A környékbeliek nem is sejtették, hogy a házaspárnak gyerekeik vannak. A férfi évekkel korábban csődbe ment, a csődgondnok pedig azt mondta, hogy normális embereknek tűntek és szeretettel beszéltek a gyerekeikről, bár őket sosem látta.

A szülők 2016-ban megújították házassági fogadalmukat Las Vegasban, ahová a gyerekek is elkísérték őket. A ceremónián egy Elvis-imitátor is fellépett, aki szerint a gyerekek mosolyogtak, csendesek voltak, de látszott rajtuk, hogy törődnek egymással.

 

gyerekek (Copy)

címkék: gyerekek, kínzás

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu