Egy év után esett le a nőnek,férfi szerelme nő

Közzétette: Admin 2018. január 16. kedd  | Hozzászólás

lvileg a cerkát azért sem látta soha, mert a “férfi” várni akart az együttléttel a lagziig.

Egy 40 éves kínai nő esetére nem lehet azt mondani, hogy mindennapos volna. A Zhejiang tartományban élő Wang Qi még 2016-ban jött össze egy Qian nevű férfival, akivel a neten indult barátságból végül össze is költözött. A csábításnak eleinte ellenálló elvált nő annyira megszerette a férfit, hogy bemutatta a szüleinek is, mint jövendőbelijét, és kapcsolatuk alatt nem kevesebb, mint 11 milliót költött rá.
 
A románc fél évig tartott, akkor ugyanis Qian egy szó nélkül lépett le, akit Wang Qi hiába keresett, sem telefonon, sem cseten nem tudta elérni. A csalódott nő azonban nem adta fel, és addig kutakodott, amíg rá nem bukkant a fiatal férfira, akiről kiderült, hogy valójában nő. Komplett sokkot kapott a nő a hírtől, fel is kereste a férfinak hitt lány szüleit, akik megerősítették a hírt.
 
 
A szülők szerint Wang már az elejétől tudta, hogy lányok milyen nemű, az egész hercehurcát csak a közöttük fennálló pénzügyi vita miatt csinálja. A 40 éves nő persze tagadja a rágalmakat, és jogi lépéseket tervez volt barátja ellen, aki szerinte átverte őt, hogy csalással pénzt csikarjon ki tőle. A kételkedőknek azzal magyarázkodik, hogy a férfi férfiasságában azért sem kételkedett soha, mert fizikálisan teljesen fiúsan nézett ki. A mellkasa lapos volt, mindig a férfi mosdókba járt könnyíteni, a hancúrlecet pedig azért nem láthatta, mert a férfi várni akart az együttléttel a lakodalomig

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu