Ez az év legromantikusabb lánykérése eddig

Közzétette: Admin 2018. január 12. péntek  | Hozzászólás

 A Minnesota állam északi részén élő légiközlekedést tanuló diák a hóba egy hatalmas szív fölé írta bele a nagy kérdést " Hozzám jössz?", majd kedvesét elvitte repülni - írta meg a Fox News.

Gavin édesapja, Ed Becker elmesélte, hogy az ötlet akkor született, amikor családi körben beszélgettek Olivia Toft-tal, a fia barátnőjével. Visszaemlékeztek arra, hogy amikor Gavin elhívta a lányt a középiskolai báljukra felfestette egy sziklára, hogy " Olivia, you Rock". Ekkor kezdett el kirajzolódni a lánykérés ötlete

Az Észak-Dakota Egyetem légiközlekedési hallgatója mindin segítséget megkapott a különleges lánykéréshez családjától. Gavin az óriási feliratot a befagyott Toftre a tó jegére álmodta meg.

Körülbelül négy és fél órát vett igénybe, mire megalkották a hatalmas szívet és a szöveget.A betűk 7,5 méter magasak voltak. A fiú egy hófúvót is bevetett, hogy a műve tökéletes legyen. Aztán bérelt egy repülőt és elvitte barátnőjét sétarepülésre a tó fölé, akiamikor meglátta a nagy kérdést boldogan igent mondott.

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu