Teste 65% megégett, mégis gyűrűt kapott

Közzétette: Admin 2018. január 10. szerda  | Hozzászólás

Az egykori modell teste 65 százalékban csúnyán megégett! A férjének mégis ő maradt az álmai asszonya!

turia pitt (turia pitt)

Az ausztráliai Turia Pitt imádja az életet, humanitárius segélyakciókban vesz részt, na és mindene a futás. Sajnos éppen ez utóbbi miatt került bajba 2011-ben, mikor elindult egy maratonon, viszont egy váratlan bozóttűz bekerítette, így nem tudta teljesíteni a távot. Végül két kő között húzta meg magát, és várta, hogy alább hagyjon a pokolian forró tűz.Turia életveszélyes égési sérüléseket szenvedett, a plasztikai sebésze szerint szinte szó szerint megsült azon a szörnyű napon.

Amire megérkezett a segítség, Turia testének 65 százaléka harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, 4 ujját is amputálniuk kellett a bal kezéről, de a jobb hüvelykujját is elveszítette.

A két évnyi kórházi kezelés során folyamatosan kompressziós maszkot kellett viselnie, hogy egyben maradjon a megégett bőre.:(

Ennek ellenére, azt lehet mondani, hogy az élet így is szép tud lenni, hiszen míg Turia az intenzív osztályon feküdt, párja, Michael gyémántgyűrűt vásárolt, és felmondott a munkahelyén, hogy szerelméről gondoskodni tudjon.

Amikor nemrég megkérdezték a férfit, hogy felmerült-e benne, hogy a csúnyán összeégett barátnőjét elhagyja, olyan válasz érkezett, ami mindenki szívét meghatotta.

“Én már örök hűséget fogadtam az ő lelkének, szívének, így ő marad az egyedüli nő, akivel valóra válthatom az álmaimat” – közölte Michael.

 

 

címkék: szerelem

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu