Mindenre van megoldás - férfi módra! :D

Közzétette: Admin 2018. január 10. szerda  | Hozzászólás

A férfiak és a nők néha olyanok, mintha teljesen más nyelvet beszélnének, de nemcsak arról van szó, hogy másképp értelmezik egymás szavait, hanem arról is, hogy bizonyos helyzeteket is másképp kezelnek, és bizonyos problémákat is egészen másképp oldanak meg. Amikor pedig nem értik - vagy nem akarják érteni - egymás mondatait, vagy meg akarják viccelni a másikat, elképesztően kreatív dolgokkal tudnak előállni, amin haragudni nem, de nevetni jócskán lehet.

1.) Amikor a nő jegygyűrűt szeretett volna, a férfi viszont még nem akart eljegyzést: ennél gonoszabb trükk nem sok van.

Image #0

 

2.) A nő azt kérte a férjtől, hogy verje fel habverővel a tojásfehérjét. A pasi pedig egyszerűsített a dolgon, és egy fúróval gyorsította fel a folyamatot.

Image #1

 

3.)Ez történik, amikor a feleség arra kéri telefonon a szerelmét, hogy rakjon fel a gázra főni egy adag tésztát…
Image #2
 
 
4.) A feleség azt kérte párjától, hogy ne egyen annyi csokit. Végül is, ha zöldségeszacskóban van, akkor nem is számít annak…
 
Image #4
 
5.) Valószínűleg többet nem kéri a nő arra a párját, hogy ő menjen el a nagybevásárlásra, és vegyen egy hétre elegendő ételt. A férfi szerint ugyanis úgy tűnik, a fagyi pont tökéletes reggelire, ebédre és vacsorára is.
Image #7
 
6.) A feleség kifogásolta, hogy párja nem csomagolja be az ajándékokat. Hát, most legalább igyekezett.
Image #8
 
 
7.) A "Szereld fel légyszi a tükröt a fürdőbe" kérés sem volt túl jó ötlet attól a feleségtől, aki fél méterrel alacsonyabb a férjénél.
Image #10
 
címkék: férfi

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu