OTT HALT MEG A TINI, AHOL SCHUMI ÉLETÉÉRT KÜZDENEK

Közzétette: Admin 2014. március 06. csütörtök  | Hozzászólás

Michael Handley kétszáz métert zuhant, a baleset után pedig ugyanúgy a grenoble-i kórházba vitték, mint korábban a síbalesetet szenvedő Schumachert.

Szörnyű tragédia áldozata lett az a 20 éves snowboardos, aki a francia alpokban szenvedett balesetet. Michael Handley 200 métert zuhant, aminek következtében súlyos fejsérüléseket szenvedett. A fiút ugyanabba a grenoble-i kórházba szállították, ahol Michael Schumacher akkor már majdnem két hónapja feküdt - írja a Mirror.

A fiú két napig feküdt az intenzíven, de sérülései olyan súlyosak voltak, hogy életét már nem tudták megmenteni: szülei ott virrasztottak mellette, mikor szervezete feladta a harcot.

A gyászoló család azt mondja, a fiú már ezerszer lecsúszott azon a hegyoldalon, ami végül a vesztét okozta, hiszen telente a Les Deux Alpes nevű síközpontban dolgozott. A blackburni srácnak három testvére volt.

Hátborzongató, hogy a keresztneve is ugyanaz volt, mint a december vége óta mesterséges kómában levő világbajnok Forma-1-esnek, és hogy ugyanott halt meg, ahol Schumacher életéért küzdenek.  

 

forrás: borsonline.hu

címkék: schumacher

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu