Megdöbbentő képek:71 plasztikai műtéte volt!

Közzétette: Admin 2013. október 29. kedd  | Hozzászólás

Alicia még csak 34 éves, de már több mint 300 kisebb-nagyobb plasztikai beavatkozáson esett át. Ezek között volt szinte jelentéktelen kiigazítás és szép számú komoly műtét is.


A korábban Angliában modellként dolgozó nő saját bevallása szerint több mint egymillió fontot költött szépészeti kezelésekre. Elmondása alapján a szépülés iránti vágya eluralkodott rajta, olyan volt számára, mint valamiféle drog. Utólag azonban már úgy gondolja, hogy a plasztikai sebészeknek nem lett volna szabad minden esetben támogatni ötleteit.
- Egyszerűen a műtétek rabja lettem, és egyik orvos sem akart ebben megállítani – nyilatkozta Alicia.

A vele készített interjúban a szenvedélybetegségének okait gyermekkorára vezette vissza:
- Nem volt semmi önbizalmam, apám sokat mondogatta, hogy csúnya vagyok. Már tini koromban is felnéztem Cindy Jacksonra, aki akkor a Guinness rekordot tartotta a kozmetikai sebészetben.
Alicia-nak csak az arcán 49 operációt hajtottak végre, tucatnyi műtéten esett át melle, de volt hasműtétje, bordakivétele, sőt még lábujjait is megrövidíttette.
Jogosan merül fel a kérdés: senki sem volt a környezetében, aki leállítsa?
Egy neves sebész véleménye az, hogy a plasztikai sebészek töredéke mondja el véleményét egy páciensnek, szinte senki sem beszéli le kuncsaftját a felesleges, már-már beteges beavatkozásokról. Egy lelkiismeretes sebésznek kötelessége lenne megakadályozni a hasonló elképesztő történeteket.

Íme egy kép a 15 éves Aliciáról:

 

címkék: durva plasztika

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu