Tömegével árulják a szüzességüket orosz lányok

Közzétette: Admin 2018. február 19. hétfõ  | Hozzászólás

Több százezret, de akár milliókat is kereshetnek. Vannak, akik ebből akarnak megélni.Üzletet csinálnak a lányok a szüzességük elvesztéséből Oroszországban. Egyre több olyan cserkészhálózat és kereskedő létezik, amelyek a fiatal szüzeket gazdag férfiakhoz közvetítik ki, akik akár milliókat is fizetnek a szexért cserébe.

Egy kereskedő havonta általában tíz lány ártatlanságát bocsátja áruba, és az érte járó díj egy százalékát zsebeli be. De az is egyre gyakoribb, hogy a nők maguk hirdetik magukat különböző fórumokon és társkereső oldalakon kifejezetten felnőtt, pénzes férfiak számára. Még egy közösségi fórum is alakult direkt erre a célra, amely „Született szüzek” néven fut.

 

Néhányan azért vállalkoznak ilyesmire, hogy lakást vegyenek, de olyan is akad, aki a rákos édesanyja kezeléseire gyűjt pénzt.

A 19 éves Milana Mercer privát üzenetben várja az első éjszakára tett ajánlatokat – célja, hogy valaki 300 ezer rubelt (1,3 millió forintot) fizessen ezért.

Egy 17 éves Shatuniha becenevű lány egy online aukció keretein belül körülbelül 7 millió forintnak megfelelő összegért adta oda a szüzességét.

„Ahelyett, hogy egyszerűen elveszteném a szüzességemet, inkább pénzt csinálok belőle”

– mondta a 18 éves moszkvai Lena.

Annak ellenére, hogy akik szűzként árulják magukat, orvosi papírokkal kell igazolniuk, hogy még sohasem szexeltek, még ezt is ki tudják játszani egy bizonyos műtéttel, amelyet számtalanszor elvégeztethetnek magukon.

A 22 éves Elena kétszer is pénzt csinált az ártatlanságából, és továbbra is ebből akar megélni.

„Most már ez a munkám. Pár hónapig meg tudok élni abból a pénzből, amit ezért kapok.”

A lányok kitartanak amellett, hogy ez egy jó pénzkereseti lehetőség, és semmi rosszat nem csinálnak.

„Ez nem prostitúció. Találkozni akarok egy gazdag emberrel, és megpróbálni összejönni vele” – mondta a 19 éves Dasha.

„Egy vállalkozás elindításához tőke kell. Rendszeres munkával sem keresel többet, így pedig egyáltalán nem is kell semmit csinálni” – magyarázta a 18 éves Rita.

Egy 38 éves szibériai férfi kétszer is megvette 18 éves lányok szüzességét, azzal a céllal, hogy olyan feleséget találjon magának, aki még nem volt férfivel. Első alkalommal nagyjából 440 ezret, másodjára 309 ezret fizetett, de jövendőbelijét nem találta meg.

Egy Marina nevű nő elmondta, hogy ő maga is egy üzletembernek adta oda magát első alkalommal, az érte kapott 2,4 millió forintot pedig plasztikai műtétre költötte. Most, hét évvel később ügynökként dolgozik, aki kamaszlányokat közvetít ki gazdag klienseknek.

 

címkék: szüz, orosz

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu