Egy 42 éves nő a 17. gyermekét szülte meg!

Közzétette: Admin 2013. november 17. vasárnap  | Hozzászólás

Múlt kedden szülte meg az amerikai Christi a tizenhetedik gyermekét! Az újszülött kisfiú közel 4 kg-mal született, és szerencsére teljesen egészséges. A Vaughn nevet kapta. „Ez csodálatos élmény, minden alkalommal sírok" - mondta párás szemmel a sajtónak a családapa, Dave.

A házaspár a 16. közös gyermekük megszületése után határozta el, hogy újabb gyereket szeretnének. Az asszony hamarosan teherbe is esett, de elvesztette a babát. Tavaly novemberben aztán újra várandós lett, ám az a terhessége is vetéléssel végződött. Casonék azonban nem adták fel, és tovább próbálkoztak, míg megfogant a következő gyermek, aki szerencsére rendben fejlődött és világra jött.

A 42 éves Christi két legidősebb gyermeke, a 23 éves Jessica és a 21 éves Chad egy korábbi kapcsolatából született. Jelenlegi férjével 15 közös gyermeke van. Mindemellett már nagymama is, hiszen Jessicának idén megszületett az első kisbabája.

A famíliát a családfő tartja el, évente 80 ezer dollárt, vagyis nagyjából 17 millió forintot keres. Christi szerint egy-egy újabb baba érkezése nem növeli meg túl sokkal a költségeket, hiszen rengeteg holmijuk van, amit egymástól örökölnek a testvérek. A szülők ezért további gyerekeket terveznek. „Úgy érzem, lenne még időm három babára. Húsz gyerek lenne az igazán csodálatos eredmény. El sem tudom képzelni, hogy abbahagyjam a pelenkák cserélgetését" - mondta az asszony.

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu