Kegyetlen mészáros lett a fiúból

Közzétette: Admin 2018. február 15. csütörtök  | Hozzászólás

Ámokfutásának egy halálos áldozata és két sérültje lett. A barátnőjét gyilkolta meg

Egy 24 éves massachusettsi férfi ártatlannak vallotta magát, miután a rendőrség szerint halálra szurkálta barátnőjét, majd később a szüleit is megsebesítette. Benjamin Walsh vádemelésére hétfőn került sor, rendhagyó módon egy kórházi szobában, ahová pszichológiai vizsgálat és kezelés, valamint egy kézsérülés miatt került be a férfi. Walsh, akinek kezét odabilincselték a kórházi ágyhoz, óvadék nélkül került őrizetbe.

A tragédia szombaton történt. A gyanúsított állítólag közös lakásukban gyilkolta meg a húsz éves Olivia Bergstromot Needhamben, mielőtt megtámadta volna a családtagjait is egy étteremben. A nyomozók szerint az utóbbi helyszínen a férfi egy kést mártott anyja hasába, majd apját is megsebesítette, mielőtt a többi rokon közbelépett volna, hogy lefegyverezzék. Az anyát súlyos állapotban szállították kórházba.

olivi4

 rendőrség még nem is tudott Olivia meggyilkolásáról, miközben már az étteremben helyszíneltek. Ekkor érkezett a hívás Benjamin testvérétől, aki azt kérte, ellenőrizzék a hatóságok a lányt is.

Sajnos már későn érkeztek a lakáshoz: a főiskolai hallgató húsz szúrt sebétől elvérzett.

A rendőrség szerint a gyanúsított ugyanazt a konyhakést használta mindkét alkalommal.

Michael Walsh, az apa azt nyilatkozta a The Globe-nak, hogy a fiának mentális problémái vannak, valamint gyógyszerfüggő is, majd „rémálomnak” nevezte az egész helyzetet. Az idősebb Walsh azt is elárulta, hogy a támadás akkor indult az étteremben, miután az egyik rokon felállt, hogy pár szót szóljon. „Tudom, hogyha Ben rájön, mit tett előző este, le lesz sújtva” – tette hozzá az apa.

Az étterem tulajdonosa, aki szemtanúja volt a történteknek, azt állítja, Benjamin úgy nézett ki, mint aki egy nagyon konkrét célból érkezett a helyre. Több szemtanú is hallotta, amint a férfi ezt ordítja:

„Megöllek titeket! Mindenkit megölök!”

fokep

A pár már két éve járt, múlt nyáron költöztek össze. A lány egy, a közösségi oldalra posztolt kép alá a következőket írta 2017 augusztusában: „Igyunk arra, hogy beköltözünk az új lakásunkba. Alig várom, hogy sok naplementében legyen részem még veled.”

Benjamin Instagram-oldalán így írt magáról: „hardcore srác”, és: „már mind meghaltunk. Háborút indítok az egoizmus ellen az egzisztenciális esztétika és a határtalan szeretet előmozdítása által.”

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu