Molesztálta saját kislányát az anya

Közzétette: Admin 2018. február 15. csütörtök  | Hozzászólás

Negyed évszázadot kell a rácsok mögött eltöltenie annak a háromgyermekes asszonynak, aki saját 16 hónapos lányát molesztálta - és mindezt videóra is vette.

Volt férje - kislányának apja - buktatta le a perverz anyát, aki saját gyermekét molesztálta, és mindezt videóra is vette. Az oklahomai Tulsában élő Jerrica Lackey kölcsönadta exének a telefonját, arra azonban nem számított, hogy a férfi belenéz a nő és új párja közti üzenetváltásba. Jerrica ugyanis itt küldözgette a perverz felvételeket barátjának. Miután a nő titkára fény derült, maga jelentette az esetet a rendőrségen.

Mindez 2017 májusában történt. Az anyát azonnal letartóztatták.

A tárgyalások során kiderült: az asszony azért zaklatta folyamatosan akkor 16 hónapos kislányát, mert párja - akivel két hónapja voltak együtt - kiakadt, ha nem kapott friss videókat a molesztált gyermekről

Jerrica Lackey végül vádalku keretén belül bűnösnek vallotta magát lánya zaklatásában, cserébe azért, hogy gyermekpornográf felvételek birtoklásáért és terjesztéséért nem vádolják meg. A héten lezárult tárgyalás során 25 év börtönbüntetésre ítélték, szabadulása után pedig további tíz évig tartják majd felügyelet alatt - írja az Inquisitr.

Az nem tisztázott, hogy Lackey Floridában élő barátját, aki kikövetelte magának a perverz felvételeket, bíróság elé állítják-e vagy sem, és ha igen, mikor. A híradásokban ugyanis még a neve sem szerepel.

 

 

címkék: anya molesztál

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu