Kismamával zuhant tíz emeletet a lift Budapesten

Közzétette: Admin 2018. február 15. csütörtök  | Hozzászólás

Sokak rémálma az, ami Ember Csillával megtörtént: a fiatal nő beszállt otthon a liftbe, abba a felvonóba, amivel naponta többször is közlekedik tizedik emeleti lakásuk és a földszint között, majd hirtelen elsötétült körülötte minden, a fülke pedig zuhanni kezdett. Csilla a 37. hétben jár első gyermekével – a hihetetlen kalandot ő és magzata is sértetlenül úszta meg.

– A tizediken szálltam be, hirtelen elsötétült minden, majd zuhanni kezdtem. Szorítottam a hasamat, arra gondoltam, hogy csak ne fájjon, akármi is történik, csak ne fájjon… Szabadesésben zuhantam lefelé, a vészfékek fogtak meg a becsapódás előtt – mondta a TV2 Tények című műsorának a kismama.

 

A várandós fiatal nő sértetlenül megúszta a zuhanást

 

A budapesti társasházban egyébként rendszeresen karbantartották a lifteket, gyakorlatilag mindennap szerelni kellett rajta valamit, de még a csatorna forgatócsoportjának ottjártakor is többször leállt. Az ügy kapcsán a Magyar Felvonószövetség képviselője azt mondta, szeretnék elérni, hogy az elavult társasházi lifteket ne javítgassák, hanem cseréljék ki.

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu