HOGYAN RAJZOLNÁL KÖRT A HÁROMSZÖGRE?

Közzétette: Admin 2018. február 14. szerda  | Hozzászólás

Ha azt a feladatot kapná, hogy rajzoljon kört a háromszögre, hogyan oldaná meg?

1

 

A háromszögbe rajzolt kör azt jelenti, ön egy kedves és szivélyes ember

 

Mindig ott van, ahol az embereknek szükségük van önre. Könnyedén el tud fogadni idegen embereket és segíteni nekik. A családja és barátai nagyon szeretik önt és sok dologban számítanak önre. Mivel a háromszög belsejébe rajzolta a körvonalat, ez azt jelenti, hogy mindig kedves emberekkel van körülvéve. Társaságkedvelő ember, de a magánügyeit megtartja magának. De azért akad pár ember ön körül, akikkel megosztja élete dolgait.

2

A háromszög tetéjere rajzolt körvonal annyit jelent, ön egy magabiztos, nyugodt ember

 

A körvonal háromszögre való ráhelyezése annyit jelent, hogy ön teljes mértékben tisztában van az ön körül folyó eseményekkel. Nem külömbözik kifejezetten a korosztálya többi tagjától, de valamiben mégis eltér tőlük. Magabiztos és összeszedetten koncentrál a feladataira. Sokan irigylik önt  a sok érdekes dolog miatt, amikkel foglalkozik. Nem szeret új emberekkel ismerkedni, de ennek ellenére is sok hódolója akad.

3

A háromszög köré rajzolt körvonal  óvó,védő személyiséget takar

 

Mindig a segítségére van az embereknek, függetlenül attól mióta is ismeri őket. Olyan, akár egy őrangyal a körülötte élők számára. Az emberek tanácsaiért keresik meg és amikor beszélgetni szeretnének. Kivételesen lojális, inteligens, amit a kívülállók díjaznak is.

4

Félkör a háromszög csúcsa körül annyit jelent, ön egy vidám, támogató egyéniség

 

Mindig lelkesíti a környezetét abban , amit éppen csinálnak. Boldogság tölti el, ha mások sikereket érnek el. A„féltékenység“ szó az ön szótárából hiányzik. Nagyon pozitív egyéniség , aki fényt visz a sötétségbe. Az emberek megbíznak önben, sokan ismerik a városban.

5

 

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu