BUNDA VOLT? Lehull a lepel a ByTheWay-titokról!

Közzétette: Admin 2013. november 15. péntek  | Hozzászólás

Miért dolgoztak a srácok kiesésük után hajnalig Szikora Róberttel? A vádakkal továbbra sem foglalkoznak, egyszerűen örülnek az adódó lehetőségnek, hogy újra versenyezhetnek!

Amikor kiderült, hogy a Barátok Közt sztár Bozsek Márk kiszáll az X-Faktorból és helyükre a ByTheWay visszatér az X-faktorba, nézők tömege zúdult fel, bundára gyanakodtak és összesküvés elméleteket gyártottak. Ami igazán nagy felháborodást keltett, hogy a zenekar napokkal Márk kiszállása előtt Facebook-on posztolta, hogy majd' reggelig próbáltak Szikora Robival. De minek, ha kiestek a versenyből???

Elindultak a találgatások, hogy mi dolguk a fiúknak egykori mentorukkal, sokan kijelenetették, egészen biztos már akkor tudták, hogy újra versenyezhetnek az X-Faktorban. A ByTheWay tagjai és Szikora Róbert az RTL Klub Fókuszában mondták el, hogy a stúdióban egyáltalán nem egy újabb X-Faktor döntőre készültek, hanem egy karácsonyi R-Go dalt énekeltek fel. "Robi a kiesésünk után megígérte, hogy segíti a karrierünket. Kedden fel is hívott minket, hogy az R-Go 30 éves fennállásának alkalmából írt egy karácsonyi számot és szeretné, ha abban mi is énekelnénk" - mesélte Patocska Olivér, a zenekar énekese, és hozzátette, nem foglalkoznak az őket ért vádakkal, csak zenélni szeretnének.

 

life.hu

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu