Cáfol az RTL: nem volt playback!

Közzétette: Admin 2013. november 15. péntek  | Hozzászólás

Fura baki történt az RTL Klub X-Faktor című műsorában. Talán csak a figyelmesebb nézők vették észre, hogy egy kis hiba csúszott a hangosításba Batánovics Lili és Szabó Ádám közös éneklése alatt.


A kérdést nem csupán mi, de a nézők is feltették. Egyáltalán mi történhetett a két énekes produkciója alatt? Ki hibázott: a hangmérnök vagy a vagy playbackről énekelnek a versenyzők? Egy tény: hamarabb hallottuk Lili hangját, mint ahogy a szájához vette a mikrofont!

A műsor kreatív főszerkesztője, Schiwert-Takács László a Bors kérdésére cáfolta a vádakat. "Biztos, hogy nem volt playback. A versenyprodukciók mindig élőben mentek és mennek, ez a versenyszabályzatban is benne van. Másként csalás volna. A dal alapjában vokál van, amit ezúttal Csányi István és Kiss Enikő énekelt fel. Ha ez néhol hangosabbnak tűnt a megszokottnál, az technikai vagy keverési hiba lehet. Ez a stúdióban és a vezérlőben nem hallatszott problémának, és amikor visszanéztem a produkciót, szintén nem éreztem, hogy bármi gond lett volna. Minden versenyző élőben énekli a versenyprodukciókat, ez most is így volt" - jelentette ki a tévés szakember.

life.hu

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu