Saját unokájának adott életet

Közzétette: Admin 2018. február 13. kedd  | Hozzászólás

Saját unokáját hozta világra egy asszony Arkansas egyik kórházában decemberben. Nem kell semmi rosszra, netán vérfertőző történetre gondolni. Patty Resecker a lehető legnagyobb ajándékot adta fiának és menyének.

Patty menyének, a 29 éves Kayla Jonesnak ugyanis tiniként egy ciszta miatt részlegesen eltávolították a méhét, ami miatt nem szülhet saját gyereket. “Amikor 17 vagy, még nincs rád olyan nagy hatással, hogy nem lehet gyereked. Ott van a szalagavató, a randik, hogy kinek milyen kocsija van - tudod, tini dolgok. Aztán szerelmes leszel, megnősülsz, és azt mondod: Oké, készen állok családot alapítani. És akkor minden visszaüt és újra szembesülsz az egésszel” - mesélte Kayla, aki egy dologban volt biztos: szeretne gyereket. Hogy örökbefogadás vagy béranyaság által - ekkor még nem tudta.

 

“Láttam, hogy a fiam, Cody, és Kayla is milyen szomorú, és azt gondoltam: mi lesz most? Mondtam nekik: ha tudnék, segítenék” - idézte fel az ötvenéves Patty annak ötletét, hogy végül béranyaként ő hordja ki a saját unokáját. Noha három gyermeknek adott korábban életet - ráadásul mindennemű komplikáció nélkül - volt egy kis gond: az asszony ugyanis már a változó korba lépett, így kétséges volt, hogy kihordhat-e egy egészséges gyermeket. Végül azonban hormoninjekcióknak köszönhetően nem lett semmi baj, az új jövevény, Kross pedig 2017 december 30-án egészségesen jött világra - írja az Inside Edition.

 

A béranya-nagyi tudta, mennyire rossz lehet menyének, hogy nem élheti át az anyaság örömét, így igyekezett a terhessége minél több pillanatát megosztani vele - például amikor a pici mozgott, igyekezett levideózni a mozgó köldökét.

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu