Azt se tudta, él-e még a tini, amikor megerőszakolta

Közzétette: Admin 2018. február 13. kedd  | Hozzászólás

A fiú azt vallotta: csak unatkozott...

Olyan bűntény rázta meg a közelmúltban Washington állam Lynnwood nevű települését, amihez hasonlatos kevés van. A 19 éves Brian Varela és az egy évvel fiatalabb Alyssa Mae Noceda közösen drogoztak, amikor a lány elvesztette az eszméletét. A fiú ekkor - ahelyett, hogy mondjuk a mentőket hívta volna - egyrészt megerőszakolta a lányt, másrészt lefotózta meztelen testét, majd továbbküldte azzal pár haverjának: “LOL, azt hiszem, túladagolta magát, de még lélegzik”.

A nemi erőszakot a zsaruknak azzal indokolta: csak el akarta tölteni valamivel az időt. Nem is igazán tudta, hogy ekkor még életben volt-e a lány vagy sem. Arra a kérdésre, hogy miért nem hívott segítséget, hasonlóképp meredek és érzéketlen választ adott: túl fáradt volt.

 

Amikor másnap reggel Brian Varela felkelt, Alyssa már nem élt: drogtúladagolás vitte el. A srác még ekkor sem érezte úgy, hogy értesítenie kéne bárkit is. A lány ujjlenyomatával feloldotta a telefonját, majd kitett egy üzenetet a Snapchat-re, ami azt sugallta: Alyssa elszökött otthonról. Ezt követően megpróbált letörölni a lányról minden DNS-bizonyítékot, majd bezárta a testét a szobájába, és elindult dolgozni. A lány telefonjától nap közben megszabadult, és később úgy tervezte, a testet is elégeti. Erre azonban már nem kerülhetett sor, a zsaruk ugyanis a nyomára akadtak - írja a Daily Star.

A lap beszámolója szerint az első bírósági napon Alyssa olyan sok rokona és barátja megjelent, hogy a hatóságok szükségesnek érezték a megszokottnál több őr jelenlétét.

 

címkék: erőszak

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu