Egyik gyereknek meg kell halnia

Közzétette: Admin 2018. február 13. kedd  | Hozzászólás

A brit Amie MacDonald ikrekkel volt várandós, amikor az orvos közölte velük, bár két magzat van a méhében, de az egyiknek meg kell halnia, ahhoz, hogy a másik életben maradhasson. Ez a helyzet azért állt be, mert az egyik magzathoz jóval kevesebb táplálék jutott el. Ráadásul, ha Ellis - a kisebbik - meghal, akkor azzal Blair halálát is okozhatja.

 

A nő és férje úgy döntöttek, a sorsra hagyják a dolgot, és inkább minden megtesznek azért, hogy a méhlepény megfelelően táplálják: vagyis rengeteg vizet ivott a kismama, és kiiktatott minden cukros ételt, a fehérjefogyasztást pedig megduplázta - írja a Daily Mail.ű

 

Szigorúan betartotta a diétát, és tavaly júniusban a 29. hétre megszülettek az ikrek. Nem éppen jó állapotban láttak napvilágot, Ellist 5 hetesen meg is kellett műteni, mert a szíve nem jól működött. A bélrendszerével is baj volt, továbbá a szeme miatt is operálni kellett. Számos fertőzést elkaptak, azonban most 8 hónaposan otthon vannak mindketten. Egészségesek és boldogok, nem mellesleg pedig nem csak az édesanyjuk szerint aranyosak.

 

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu