Baltával,majd felgyújtotta feleségét egy debreceni férfi

Közzétette: Admin 2018. február 13. kedd  | Hozzászólás

Ütötte-verte, végül baltával meggyilkolta feleségét egy debreceni férfi, a holttestet pedig felgyújtotta. Ezután többször próbálkozott öngyilkossággal, de hiába, egyszer sem sikerült megölnie magát.

A férfi azért bánt ilyen kegyetlenül az asszonnyal, mert nehezen tolerálta a nő enyhe szellemi fogyatékosságát. Dühe egy idő után nem csak a nőre, de annak kisfiára is kiterjedt, mindkettőjüket ütötte-verte. Az asszony annyira rettegett agresszív férjétől, hogy nem mert feljelentést tenni, két gyermekük így idő közben nagyszülőkhöz és az egyik nagynénihez került. Nemsokára a lánya titokban vett anyjának egy mobilt, együtt próbálták kitervelni az életmentő szökést. Végül erre nem kerülhetett sor, mert ezután a férfi kétszer is olyan brutálisan összeverte az asszonyt, hogy 30 napos távoltartási végzést rendeltek el ellene. A férj erre teljesen kikelt magából, a környezetében mindenkinek azt állította, hogy ő csupán egy meghurcolt áldozat, majd beköltözött az egyik szomszédhoz, hogy szemmel tarthassa a nőt.

Egyik alkalommal berontott hozzá, majd Derecskére cibálta, hogy így mutassa: az egész történet hazugság, ők bizony harmóniában és szeretetben élnek egymással. Szerencsére a rokonoknak hamar feltűnt, hogy a nő retteg, és valójában szó sincs harmóniáról és boldogságról, így azonnal kihívták a rendőröket. Ezután újabb 30 napra kiadták a távoltartási végzést, de a férfi ettől csak még jobban bedühödött, és kijelentette, hogy meggyilkolja az asszonyt, aztán öngyilkos lesz.

Bár a nőt ezután a rokonok őrizték felváltva, az aznapi ügyeletes kis időre elment. Ámokfutó férjének sem kellett több, ürüggyel bement a házba, és azonnal rárontott az asszonyra: először puszta kézzel ütni kezdte, majd egy baltával többször is fejbe verte. A nő szinte azonnal meghalt. A férj összeszedte a házban talált hivatalos iratokat, befedte vele felesége vérbefagyott tetemét, majd felgyújtotta a holttestet. Ezután a fáskamrában megpróbálta felakasztani magát, de a huzalok elszakadtak, így második körben a kezeire tekert vezetékkel próbált végezni magával, de ez sem jött össze, mert az áram ugyan megrázta, de túlélte ezt a kísérletet is.

P. L.-t életfogytig tartó fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte a bíróság, legkorábban 25 év múlva bocsátható feltételes szabadságra. Az ítélet ellen az ügyész súlyosításért, a férfi enyhítésért fellebbezett.

 

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu