E-ON-os gyilkosság

Közzétette: Admin 2018. február 13. kedd  | Hozzászólás

Kilépési papírjaival érkezhetett a győri E.ON-hoz a késelő, a portás nem gyaníthatta, hogy milyen szörnyűségre készül a férfi.

Egy emberként gyászolják kollégái az E.ON igazgatóhelyettesét, miután a kétgyermekes családapa egy tragikus gyilkosság áldozata lett múlt csütörtökön. S. Zsolt családja teljesen összetört a gyásztól.

Két fiú maradt utána

Az áldozat egy özvegyet és két kisfiút hagyott maga után. – A felesége az utolsó pillanatig reménykedett abban, hogy Zsolt túléli. Feldolgozhatatlan tragédia ez nemcsak nekik, de a közösségnek is. Zsoltékat mindenki kedvelte, gyönyörűen nevelték a fiúkat a feleségével. Nem tudom, mi lesz velük – mond­ta szomorúan a család egyik ismerőse.

Nem várható esemény

Valószínűleg az asszony perelni sem tud. – Hiába a munkahelyen történt a tragédia, ilyen eseménnyel nem kellett a munkáltatónak számolnia, ennél fogva nem is volt elhárítható – mondta el a Borsnak dr. Kosdi Kornél szakjogász. Így csupán akkor kaphatna az özvegy anyagi segítséget, ha az E.ON azt ma­ga ajánlaná fel.

Mint arról a Bors beszámolt: a késelő valójában nem S. Zsoltra, hanem az E.ON igazgatójára pályázott. Azonban Zsolt az útját állta és feltartóztatta a férfit. A munkás ezután nyolcszor szúrt Zsoltba, majd kiugrott az ablakon. Zsolt életéért hosszú órákon át harcoltak az orvosok, de végül belehalt a sérüléseibe. Akárcsak a tá­madója, akinek az életét már szintén nem lehetett megmenteni.

Megcsapolta a tankot

Kiderült, hogy a zavarodott mun­kás már jó ideje dolgozott a cégnél sofőrként, azonban az incidens előtt nem sokkal kirúgták.

– Több évtizede sofőrként dolgozott, korábban nem volt gond vele. Most azonban azt beszélik, hogy nemrég lopáson kapták, a kocsikból csapolt le benzint, ezért rúgták ki. A gyilkosság napján a papírjaiért jött vissza. Sokkolt minket ez az egész – mondta a férfi egyik ismerőse.

A telephely egyébként nagy fokú ellenőrzés alatt áll, mindenhol kamerák vannak felszerelve, civil pedig nem léphet en­gedély nélkül a telephelyre, csupán egy por­táson keresztül. Azonban a férfi vélhetően nem keltett gyanút, főleg, hogy előzetes egyeztetésre, a papírjaiért érkezett.

címkék: gyilkosság, Győr

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu