Lezuhant orosz gép: 200 testrészt találtak

Közzétette: Admin 2018. február 12. hétfõ  | Hozzászólás

An aerial picture taken in the Ramensky district, on the outskirts of Moscow on February 12, 2018 shows emergency rescuers working at the site of the plane crash which occured the day before.
Rescuers on February 12, 2018 searched through deep snow for body parts and debris after a Russian passenger plane crashed near Moscow minutes after take-off, killing all 71 people on board, in the country's deadliest air crash since 2016. The Antonov An-148 plane went down in a snow-covered field, making it difficult to access, with emergency workers forced to reach the wreckage by foot or on snowmobiles. / AFP PHOTO / Dmitry SEREBRYAKOV

CNN tudósítása szerint a mentőcsapatok idáig megközelítőleg 200 testrészt találtak a hófedte mezőn Moszkva közelében, ahol vasárnap felszállás után nem sokkal lezuhant egy repülőgép 71 emberrel a fedélzetén. A tragédiát senki nem élte túl.

A roncsok környékén megtalált testrészeket hétfőn este szállítják el a helyszínről, a 600 fős kutatóegységpedig tovább folytatja a munkálatokat.

A repülőgépek darabjai és az áldozatok testei nagy területen szóródtak szét, amelynek sugara nem kevesebb, mint egy kilométer.

Tisztviselők arról tájékoztattak, hogy repülőgép mindkét fedélzet adatrögzítője előkerült, de arról nem kívántak részleteket közölni, hogy mit tudtak meg azokról, vagy hogy közelebb jutottak-e már hozzá, mi okozta a balesetet.

Kiemelt kép: Europress/AFP/Dmitry Serebryakov

 

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu