Győri gyilkosság ezért ölhetett a beosztott

Közzétette: Admin 2018. február 10. szombat  | Hozzászólás

Győr — Nem élte túl egykori beosztottja késszúrásait S. Zsolt (†43) az E.ON győri telephelyének igazgatóhelyettese.

A férfi éle­téért a győri kórház orvosai hat órán át küzdöttek, ám annak ellenére, hogy állapota már stabilnak mutatkozott az életmentő műtét után, végül mégis életét vesztette. Mint megírtuk, csütörtökön késsel támadt egy férfi az energetikai cég egyik vezetőjére a társaság győri telephelyén. Áldozatát nyolcszor szúrta meg, a döfések egyenként is nagyon súlyos sérüléseket okoztak. Informá­cióink szerint az 53 éves gyilkos – aki a késelés után eddig tisztázatlan okból kiesett az épület második emeleti ablakából, és meghalt – korábban sofőrként dolgozott a cégnél. Egy héttel korábban rúgták ki, azért tért vissza, hogy elszámoljon egykori munkahelyén. Amikor a késsel a kezében be akart menni az igazgató irodájába, Zsolt az útjába állt, így ő kapta a szúrásokat.

A Bors úgy tudja, a férfi eredetileg a cég igazgatójával akart leszámolni.

Zsolt lakhelyén mindenkit lesújtott a tragédia híre, az utcabeliek lapunknak elmondták, példás családapaként ismerték.

– Rosszkor volt rossz helyen, hiszen nem is ő volt a célpont. Szörnyű, hogy emiatt kell két gyermeknek apa nélkül, félárván felnőnie – mondta egy neve elhallgatását kérő férfi.

Zsolt özvegyét telefonon sikerült elérnünk, ám megértést kérve nem szeretett volna bővebben beszélni a tragédiáról.

Zsoltot az áramszolgáltató saját halottjának tekinti.

– Mély fájdalommal tudatjuk, hogy az E.ON győri telephelyén történt támadás során életveszélyesen megsérült munkatársunk életét az orvosok minden erőfeszítésük ellenére sem tudták megmenteni. Osztozunk a családtagok, barátok és kollégáink gyászában, munkatársunkat saját halottunknak tekintjük – írták.

A cég elnök-vezérigazgatója támogatásáról biztosította a gyászoló családot.

– Mélyen gyászoljuk mindenki által szeretett és megbecsült kollégánkat. Együttérzünk feleségével, gyermekeivel, családjával. Ezekben a nehéz órákban a család mellett állunk, megadunk minden tőlünk telhető anyagi és erkölcsi segítséget és támogatást számukra – fogalmazott Eric Depulet.

Az anyának kell közölni a hírt

– Ha egy gyermek hirtelen és váratlanul veszít el valakit, különösen nehéz feldolgoznia a traumát. Ilyen esetben fontos, ha a legközelebbi hozzátartozó, például az anya mondja el a történteket, így könnyebben meg tudja a csöppséget nyugtatni – magyarázta dr. Stradován Sára gyerekpszichológus.

címkék: gyilkosság

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu