30 évesen először rágott és hallott normálisan a nő

Közzétette: Admin 2018. február 09. péntek  | Hozzászólás

Életében először tud normálisan rágni és hallani az a 30 éves Goldenhar szindrómás nő, akit Európaiak közül elsőként vetettek alá egy összetett műtétnek az Egyesült Államokban. A szlovákiai Ivanka Danisová az arca jobb oldalán kifejletlen csontokkal született, ezt tették helyre múlt évben Chicagóban. A nő bízik benne, hogy idén nyáron az utolsó simításokra is sok kerül, és végre rendeződik az élete. Hogy pénze is legyen minderre, a hölgy gyűjtésbe kezdett.

A lány élete viszontagságokkal teli, de az életereje és optimizmusa azonban minden sorscsapást felülírt. Ügyvédnek tanult, miközben elvesztette a szüleit és koponya-rendellenessége mellett leukémiával is harcol, félelmet nem ismerve úgy döntött, hogy megküzd a helyzettel.

 

 

"Minden nap tele van nehézséggel, mégis minden napért hálás vagyok. Ugyanígy hálás vagyok minden támogatásért, ami a GoFundMe-n keresztül érkezik hozzám, és így segít, hogy ne egyedül cipeljem a gyógyulásom útján rám nehezedő anyagi terheket."

Mi az a Goldenhar szindróma?

Ez egy olyan a betegség, melynek következtében a beteg arcvonásai nem teljesen alakulnak ki az egyik oldalon: ez szem-, fül- és állkapocs-rendellenességeket okozhat.

címkék: betegség csoda

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu