Pamela Anderson elhagyta fiait

Közzétette: Admin 2018. február 09. péntek  | Hozzászólás

Végre megtalálta az igazit Pamela Anderson? A kebelcsoda egy nála 18 évvel fiatalabb férfiba szeretett bele, akinek a kedvéért még Amerikát is hajlandó volt elhagyni.

Pamela Anderson fülében már megcsendültek az esküvői harangok: úgy érzi, megvan a negyedik férjjelöltje. Az ötvenéves kebelcsoda szorosabbra fűzte kapcsolatát 32 éves focista szerelmével, a francia Adil Ramival. Nagyon komolyan gondolhatják, mivel alig egy évvel megismerkedésük után Pamela máris átbútorozott Rami marseillei villájába. Történetük egyelőre mesébe illően alakul: tavaly májusban, a monacói Forma–1 versenyen találkoztak először, és szerelembe estek az első látásra. Barátaik szerint azonnal izzani kezdett köztük a levegő. A sportesemény óta rendszeresen randizgattak, ám hamar kiderült, a távkapcsolat nem nekik való. Pamela a legtöbb idejét Los Angelesben töltötte, Adil pedig mindig is Európában élt. Végül a színésznő engedett, lemondva tengerparti villájáról, amelyet eladni nem akar, ezért jelenleg bérlőt keres, akitől nem kevesebb, mint 17 millió forint értékű havidíjat kér. Bennfentesek szerint szó sincs arról, hogy az egykori Baywatch-lány vésztartaléknak tartaná meg a házat, hiszen úgy tervezi, többé nem tér vissza az Egyesült Államokba, eltökélte, hogy örökre Ramival marad Franciaországban.

Pamelának egyébként nem csak az álomotthonról kellett lemondania, két fiát, a húszéves Dylant és az egy évvel idősebb Brandont is a tengerentúlon hagyta, azzal a feltétellel, hogy rendszeresen repülőre ülnek, hogy meglátogassák.

 

A komoly döntés sokakat meglepett, hiszen a szőke ciklonról nemrég azt pletykálták, romantikus szálak fűzik a WikiLeaks szülőatyjához, Julian Assange-hoz. Pamela már akkor is tagadta ezt, mondván, csak baráti látogatásokat tett a londoni ecuadori követségen „raboskodó” férfinál. A hírek persze a jelenlegi kedves, Rami fülébe is eljutottak, aki néhány hónapja elismerte, elképesztően féltékeny Pamela és Julian kapcsolatára.

 

TUCATNYI HÓDÍTÁS

Pamela Anderson szerelmi élete nyitott könyv, ráadásul az izgalmasabb fajtából. Eddig három férje volt, de négyszer házasodott: Rick Salomon profi pókerjátékossal 2008-ban és 2014-ben is oltár elé állt, mindkét alkalommal csak néhány hónapig bírták együtt. 1995-ben Tommy Lee, 2006-ban pedig Kid Rock felesége lett.

 

A színésznőnek ezen kívül tucatnyi hódítása van még: az elmúlt években randizott Matt Evers modellel, majd a nála csaknem húsz évvel idősebb hegedűművésszel, Jon Rose-zal, de hírbe hozták Hans Klok bűvésszel és későbbi férje, Tommy Lee zenésztársával is, Vince Neillel. S ha már zenészek: a Guns 'N' Roses nevű zenekar göndör hajú gitárosával, Slash-sel is összejárt egy ideig.
 
 

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu