Megerőszakolta az anyját

Közzétette: Admin 2018. február 09. péntek  | Hozzászólás

 
Egy liverpooli férfit 15 éves börtönbüntetésre ítélték, mert bebizonyosodott, hogy barátnője után saját édesanyját is megerőszakolta. A meg nem nevezett 29 éves férfit még júliusban találták bűnösnek, de büntetését csak hétfőn hozták meg a liverpooli bíróságon.

A férfi a júliusi tárgyaláson annyira felháborodott az ítéleten, hogy őrjöngésbe kezdett, volt barátnőjét hibáztatta, berúgott egy üveg válaszfalat, és a közönségben ülő nő felé indult, amikor a bíróság személyzete lefogta, és kivezette a tárgyalóból.

A tárgyaláson kiderült, hogy a férfi féltékeny volt barátnőjére, akit előbb fizikailag bántalmazott, majd olyan bestiálisan megerőszakolt, hogy a beszámolók a részletekre azok szörnyűsége miatt ki sem tértek. A férfit exe feljelentette, de szabad lábon védekezhetett, ez pedig a hatóságok végzetes hibája volt.

A férfi a nyomozás idején egy este alkoholt és drogot fogyasztott, majd hajnali négykor rátört az anyjára, akit az ágyában támadott meg. Befogta a száját, és egy csavarhúzóval fenyegette, és megerőszakolta. A védekezés során a férfi azt mondta, hogy anyját, aki fel sem jelentette, azért erőszakolta meg, mert barátnője feljelentése után nem bírta az általa hamisnak vélt szexuális váddal járó stresszt.

A férfit 15 és fél év börtönbüntetésre ítélték, ennek legalább kétharmadát biztosan le kell ülnie, vagyis minimum 10 évig lesz rácsok mögött, és neve élete végéig szerepelni fog a szexuális bűnözők hivatalos listáján.

címkék: erőszak, anya

Neked ajánlott :


© Copyright 2013 ezdurva.hu